TROR PÅ SEIER: Cristiano Ronaldo tror Portugal slår Norge på lørdag. (Foto: JOSE MANUEL RIBEIRO/Reuters)
TROR PÅ SEIER: Cristiano Ronaldo tror Portugal slår Norge på lørdag. (Foto: JOSE MANUEL RIBEIRO/Reuters)
tippesaken_header
tippesaken_header

Det blir hett i Lisboa i kveld

Her er dagens oddstips fra TV 2 Sporten.

Sjekk hele oddsprogrammet her

Her er dagens utvalgte.

90. Portugal - Norge (0-1) H: 2,00 U: 3,50 B: 2,55

Spillfrist: 21.55

Få gratis kortleser her!

90. Portugal - Norge (0-1) H: 2,00 U: 3,50 B: 2,55

Om kampen: Em-kvalik. Gruppe H. Portugal er tre poeng bak Norge etter 2-1-1 til nå. De fikk en katastrofal start med 4-4 hjemme mot lille Kypros før de tapte 0-1 i Oslo. De har vært langt bedre takter i en meget fortjent 3-1 seier hjemme over Danmark og 3-1 seieren borte over Island. Carvalho (f) mister denne grunnet skade, men de stiller likevel med et meget sterkt mannskap. Drillo omtaler Portugal som verdens beste, noe som de fleste vil si er å ta i litt. Han mener også at Norge ikke har mer enn 14% sjanse til poeng i Lisboa, som igjen er å ta hardt i. Fakta er at Norge leder gruppen etter 3-1-0 på de fire første. På bortebane har det blitt 2-1 seiere over både Island og Kypros, men vi slo portugiserne 1-0 på hjemmebane. I forrige kamp hjemme mot Danmark var Norge langt svakere enn tidligere i kvaliken og var vel noe heldige som fikk med seg ett poeng etter en sen utligning av Huseklepp. Samme mann har vært syk i forkant av denne, men skal bli kampklar. Førstekeeper Knudsen er fortsatt ikke 100% og det ser ut til å bli Jarstein som skal vokte buret, noe han har gjort med mildt sagt varierende hell for Viking i Tippeligaen denne sesongen. Carew er utrent etter to måneder på sidelinjen, men er eneste aktuelle oppspillspunkt i troppen. Moa er antagelig andre alternativ på topp.

Om spillet: Norge er gitt 1-0 ledelse fra start. Norge er normalt solide defensivt, men skulle vi komme under blir det for åpninger for lynhurtige Ronaldo. De slo danskene med klare siffer her, og en klar seier mot Norge vil gi de ledelsen mot oss på interne oppgjør. Ingen av Norge sine keepere har vært overbevisende siste tiden og her møter de kraftigere motstand enn i Tippeligaen. Vi mener det er over 50% sjanse for en klar hjemmeseier og 2,00 på en klar Portugal-seierer er spillbart

Dagens andre forslag er en klar seier til Kvik-Halden over Tiller (H i 39) kombinert med B i Moss-Byåsen ( B i 40). Denne dobbelen gir 4,20 i odds, spillestopp er 14:55. Les mer om kampene på langsodds-seksjonen.