Javier Pastore (Foto: ANDREAS SOLARO/Afp)
Javier Pastore (Foto: ANDREAS SOLARO/Afp)

Her er lørdagens Premier League-rykter

Chelsea har lagt inn bud på Javier Pastore. Sjekk ryktene rundt din klubb her!

Premier League i altomfotball.no: Tabell | Statistikk | Terminlister.

Sjekk TV 2 Sportens nye overgangssenter.

Arsenal:
Arsene Wenger skal være på jakt etter en ny spiss, og Tottenhams Jermain Defoe skal være ett av navnene som står på ønskelisten. De skal heller ikke ha gitt opp i jakten på det belgiske stortalentet Romelu Lukaku.

Real Madrid skal ha fått beskjed om at de må by minst 54 millioner pund dersom de ønsker Cesc Fabregas.

Aston Villa:
Med Ashley Young på vei bort fra klubben skal David Bentley være en aktuell erstatter.

Etter at Mark Hughes torsdag trakk seg som manager for Fulham, tyder mye på at waliseren planlegger å overta etter Gerard Houllier i Aston Villa.

LES OGSÅ: Hughes trekker seg i Fulham

Blackburn:
Linken mellom Liverpool og Blackburn-midtstopper Phil Jones blir stadig sterkere. Blackburn skal jobbe hardt for å beholde stortalentet gjennom sommeren.

I går ble det meldt at West Ham ønsker seg Benjani, men Blackburn-spissen at ikke skal ha noe særlig lyst til å ta steget ned en divisjon. Men en som gjerne vil tilbake til gamlesjefen Sam Allardyce i West Ham er El Hadji Diouf.

Bolton:
Owen Coyle vil hente inn Wes Brown fra Manchester United dersom Gary Cahill blir solgt. Coyle fortsetter også arbeidet med å få Daniel Sturridge tilbake til klubben.

Wigan skal ha et sterkt ønske om å hente keeper Ali Al-Habsi på permanent basis.

Chelsea:
London-klubben er nær ved å sikre seg underskriften til 19 år gamle Kevin de Bruyne. Genk-spilleren koster Roman Abramovitsj rundt 3,5 millioner pund.

Guus Hiddink vil verken bekrefte eller avkrefte at han er på vei tilbake som manager for Chelsea.

Palermo-president Maurizio Zamparini sier at Chelsea har lagt inn et stort bud på stjernespilleren Javier Pastore.

Everton:
The Toffees prøver å hente inn en ny spiss. West Hams Demba Ba er et av de heteste tipsene om dagen.

Cardiffs Jay Bothroyd ler av ryktene om at han kan være på vei til Goodison Park.

Fulham:
Martin O'Neill seiler opp som en den største kandidaten til å ta over klubben etter Mark Hughes. Philippe Senderos har gitt beskjed om at han ønsker å få inn en ny manager så fort som overhodet mulig.

Uten manager er det få rykter om eventuelle kjøp.

Få med deg de siste overgangene i TV 2 Sportens nye overgangssenter.

Liverpool:
Som nevnt er Blackburns Phil Jones en mann Liverpool følger nøye med på. Stadig flere aviser rapporterer at Liverpool ligger best an til å sikre seg 19-åringens underskrift.

Sunderland-kaptein Lee Cattermole skal også være aktuell for klubben. For rundt 10 millioner pund skal Steve Bruce være villig til å vurdere et salg av midtbanespilleren.

Det meldes også at de røde har økt budet på Jordan Henderson.

LES OGSÅ: – Liverpool prøvde seg på Henderson

Manchester City:
Udinese-stjernen Alexis Sanchez kommer ikke til å takke ja til et bud fra City. 22-åringen fra Chile ønsker en overgang til Inter Milan eller Barcelona, og skal ikke ha noen interesse av å flytte til England.

Robert Mancini skal være ute etter Sporting Lisboas André Santos, men det er ventet at de får kamp om underskriften til den defensive midtbanespilleren fra byrival Manchester United.

Manchester United:
Mange United-fans drømmer om at Cristiano Ronaldo skal returnere til klubben. Men portugiseren som møter Norge i EM-kvalifiseringen lørdag kveld er fornøyd i Real Madrid, og har ingen ønsker om en overgang tilbake til Manchester med det første.

Sjansene for at Ronaldos lagkamerat Lassana Diarra flytter til Old Trafford er nok større. Alex Ferguson skal være interessert i midtbanespilleren som koster rundt 18 millioner pund.

Både Wes Brown og Darron Gibson er på vei bort fra klubben. Steve Bruce og Sunderland skal være interessert i begge to, men Gibson er førsteprioritet.

Newcastle:
Newcastle jobber med å hente inn David Junior Hoilett fra Blackburn. Ryktene vil ha det til at Hoilett vil bli hentet inn som erstatter for Joey Barton.

Wigans Charles N'Zogbia er fortsatt ønsket på St James' Park, men Newcastle er på ingen måte den eneste klubben som er interessert i franskmannen.

Norwich:
Brighton & Hove Albion har godtatt et bud på omtrent 1 million pund for vingen Elliott Bennett.

Brighton skal også være Norwich sin fremst rival i kampen om en ny låneavtale med Arsenals Henri Lansbury.

QPR:
Neil Warnock ønsker seg Tottenhams Jermaine Jenas på lån. Warnock er ute etter å hente flere spillere med Premier League-erfaring før sesongen starter, men har ikke et spesielt stort budsjett. Derfor er det ventet at de fleste signeringene av erfarne PL-spillere vil være på lån.

LES OGSÅ: Thomas Aune blogger : «Fem grunner til å like QPR»

Stoke:
«Potters» kommer ikke til å legge inn et bud på Blackpools eminente midtbanespiller Charlie Adam. I stedet skal Tony Pulis var svært interessert i å hente svenske Sebastian Larsson.

Sunderland:
Mange rykter rundt klubben til Steve Bruce. De fleste mener at det bare er et tidsspørsmål før Jordan Henderson forsvinner, og Lee Cattermole kan fort følge etter.

I tillegg til Darron Gibson, skal Bruce være ute etter Birminghams Roger Johnson, men prisen for stopperen skal være så høy som 14 millioner pund.

Swansea:
Kontrakten til Swanseas Angel Rangel går ut i sommer, men manager Brendan Rodgers vil gjerne beholde spilleren. Hvis han signerer en ny kontrakt vil han spille for fullsatte tribuner neste sesong. Swansea har nemlig solgt ut alle de 16 000 sesongbillettene til hjemmebanen Liberty Stadium.

Rodgers har lovet fansen at de vil bli hentet inn flere nye spillere i løpet av sommeren.

Tottenham:
Mange mener at Tottenham hadde havnet blant topp fire i Premier League dersom de hadde en skikkelig målgarantist. Nå håper Harry Redknapp å hente nettopp dette i tyske Miroslav Klose. Kontrakten til Klose går ut i sommer, og han vil derfor kunne gå gratis fra Bayern Munchen.

Den høye tyskeren vil kunne gå inn som erstatter for Peter Crouch eller Jermain Defoe dersom en av spissene forlater White Hart Lane.

West Bromwich Albion:
WBA er helt klart ute etter en keeper. Roy Hodgson vil gjerne hente inn Mark Schwarzer, som han kjenner godt fra tiden i Fulham.

Wigan:
Wigan følger med på Nottingham Forest-spiller Guy Moussi. Everton skal være nær ved å sikre seg Moussi gratis, men både West Brom og Wigan er interessert i å hente midtbanespilleren til Premier League.

Wolves:
Wolverhampton-fansen har fått beskjed om å smøre seg med tålmodighet i sommer. Mick McCarthy har flere spillere i kikkerten, men vil ikke forhaste seg. Craig Gardner fra Birmingham og Coventry-keeper Keiren Westwood er to av navnene som blir nevnt i forbindelse med ulvene.

Hold deg oppdatert på de siste overgangene i TV 2 Sportens nye overgangssenter.