Carlos Tevez (Foto: Nigel French/Pa Photos)
Carlos Tevez (Foto: Nigel French/Pa Photos)

Tevez-rådgiver: – Familien avgjør

Kan bli værende i City hvis hans nærmeste vil flytte til Manchester.

Carlos Tevez' framtid i Manchester City er usikker, og både spanske og italienske giganter er ute etter å sikre seg argentinerens underskrift i løpet av sommeren. 27-åringens rådgiver, omstridte Kia Joorabchian, vil ikke si mye om hvem som sikler etter superspissen.

– Det er vanskelig å snakke om tilbud. Carlos er en klassespiller som tiltrekker seg interesse fra store klubber, sier han til Sky Sports.

Premier League i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk

Tevez, som har vært i Premier League siden 2006, har med jevne mellomrom reist hjem til Argentina. Ifølge Joorabchian er det ikke utenkelig at City-kapteinen blir værende - så lenge familien ønsker å flytte til Englands tredje største by.

– Han hadde en veldig god sesong i City, og han er fornøyd med hvordan situasjonen er for øyeblikket. Han har ryddet opp i problemene med direktørene, det ble ordnet i desember. Jeg tror alt handler om familien. Hvis de føler seg komfortable med å flytte til Manchester, er det en stor mulighet for at han blir. Han var en av de første som ble med på «prosjektet», han hadde ambisjoner om å få City til Mesterligaen og vinne trofeer. Han har hjulpet dem med det, sier rådgiveren.