Ricardo Carvalho (Foto: Francisco Seco/Ap)
Ricardo Carvalho (Foto: Francisco Seco/Ap)

Carvalho mister Norge-kampen

Blir ikke kvitt ryggskaden.

Portugals rutinerte midtstopper Ricardo Carvalho rekker ikke morgendagens EM-kvalifiseringskamp mot Norge.

Real Madrid-spilleren har vært usikker til møtet med Norge på grunn av en ryggskade.

Carvalho har drevet med alternativ trening de siste dagene, og da han prøvde å trene sammen med resten av laget fredag måtte den tidligere Chelsea-spilleren kaste inn håndkleet.

Paulo Bento, Portugals landslagssjef, graver seg ikke ned selv om Carvalho ikke kan spille.

– Hva har det å si for dere at Carvalho ikke spiller?

– Det er et alternativ mindre, men det gjør ingenting med vår inngang til denne kampen.

– Drillo er kjent for evnen til å vinne mot sterke lag borte. Hva vet du om ham og hvordan forbereder dere dere på et sånt lag?

– Det er et lag som er veldig konsekvent, som er sterke i forsvar. De har ikke tapt en kamp i denne kvaliken, men vi har et mål og det målet er å slå de for første gang og overta første plassen.

– De portugisiske spillerne som har pratet denne uka mener du er hovedgrunnen til at Portugal er så gode nå og at det er mer harmoni i gruppa. Hva har du gjort med laget?

– Æren er spillernes som har lyttet til mine ideer og de skal ha æren for hva de har oppnådd så langt og vil vil fortsette å vinne i morgen.

Carvalho har startet samtlige av portugisernes kvalifiseringskamper så langt, og er en viktig brikke i et lag med flest offensive fibre. Forsvareren står bokført med 74 opptredener for Portugal.

LES OGSÅ: Carvalho sto over Portugal-trening