nakenkjendiser
nakenkjendiser

Her er Kjendis-Norges nakenmareritt

Sexbildene ble lekket ut på nett.

«Gossip Girl»-stjernen Blake Lively opplever for tiden at nakenbilder av det som skal være av henne, blir spredt på internett. Selv om skuespillerens talspersonen har avkreftet at bildene er av Lively, går bildene sin seiersgang på nettet.

Stjernen er langt fra den eneste som har opplevd at bilder av seg selv i bare nettoen blir spredt på nett. Også flere norske stjerner har opplevd internettets vrede.

Fikk psykisk knekk

Skuespiller og artist Kjetil Tefke opplevde den store skrekken da et nakenbilde av ham ble spredt rundt på internett i 2006. For Tefke ble dette en stor påkjenning som han slet i flere år med å komme over.

– Jeg ble veldig innesluttet. Synes det var for jævlig. Og valgte å flytte til utlandet på grunn av dette. Man følte at alle så på en og hadde sett bildene. Alle hadde ikke det, men det er slik jeg følte det i den perioden. Jeg synes det var ubehagelig bare å gå på bussen, forklarte Tefke «God kveld Norge».

Les også: – Det er utrolig kleint og flaut

Se intervju med Kjetil Tefke i videovinduet under

383098

Naken-Tone

Også Tone Damli har fått kjenne kjendistilværelsens bakside da bilder av henne på sydentur ble offentliggjort. Artisten tar likevel det hele med stor ro.

– Helt ærlig, jeg har ikke tatt det så tungt. Som sagt før, et par 18 år gamle pupper er ikke noe nytt. Jeg føler meg ganske uskyldig. Hvordan skal jeg unngå at noe slikt skjer? sa hun til Det Nye i 2007.

(artikkelen fortsetter under bildet)

Tone Damil Aaberge dro til Manchester for å se favorittlaget spille.
Tone Damil Aaberge dro til Manchester for å se favorittlaget spille.

Humoristisk setting

Bilde av Kåre Conradi og hans tidligere kjæreste Marianne Aas Hansen gikk også sin seiersgang på nett.

– Alle trodde det var så farlig, men det var jo bare tatt i en humoristisk setting. Sånn sett var det greit at folk fikk se hvor uskyldige de var. Saken er jo utdebattert. Men likevel, hvis ingen hadde sett bildene, ville de forestilt seg noe langt verre, har Conradi uttalt til bladet Mann.

Vil ikke skjule sexvideo for sønnen

Reality-stjerne Linni Meister opplevde marerittet da en hjemmevideo hvor hun hadde sex med ekskjæresten, Kristian Hilberg, ble stjålet under en ferietur.

– Jeg hadde sex med kjæresten min sånn som de fleste mennesker har. Jeg filmet det, og den ble stjålet. Kjiipt for meg. Det har skjedd med flere, fortalte Linni i sin egen serie på TV 2 Bliss.

Se klipp fra episoden av «Linni» hvor hun snakker om filmen.

474297

– Nå har alle sett`n

I 2007 ble Rune Rudberg fotografert midt i en sexakt og bildene ble spredt i rekordtid på nett. Artisten har i etterkant skrevet låta «Nå har alle folk fått sett'n, ikke bare de 1001» om hendelsen, og virker ikke til å være veldig preget av hendelsen.

– Det har vært spredd bilder av meg i mange ulike positurer tidligere og hvis folk tror de kan skade meg med det. så får de bare holde på. Det var atskillig mye verre her i Skien for to år siden, sa Rudberg selv til HegnarOnline.

Les også: Derfor endret Rune Rudberg sine sexvaner

– Ikke gjort noe galt

Ski-esset Vibeke Skofterud fikk også massiv oppmerksomhet i media etter at et bilde av henne kun iført underbukse ble offentliggjort. Langrennslandslagets sportssjef Åge Skinstad uttalte seg i ettertid om bildene.

– Vibeke har ikke gjort noe galt. Vi har snakket sammen, og personlig synes jeg det er veldig leit at dette skal får konsekvenser for noen. Det er synd at ting som blir stjålet, blir publisert, sa Skinstad til Se og Hør.

(artikkelen fortsetter under bildet)

Skofterud (Foto: Marius Gulliksrud, © ps)
Skofterud (Foto: Marius Gulliksrud, © ps)

– Ikke verre enn Rune Rudbergs bilder

I fjor sommer ble datamaskinen til artist Mariann Thommasen frastjålet. I tillegg til opptak fra hennes kommende album, inneholdt datamaskinen bilder av privat karakter. Til «God kveld Norge» fortalte Mariann at hun var bekymret for bildene, men det var ikke hennes daværende kjæreste Daniel Franck da han fikk beskjeden om hva som hadde skjedd.

– Det er ingen fare, sa jeg. Det kan ikke være verre enn det Rune Rudberg gjorde, sier Franck og sikter til sexbildene av Rudberg som kom ut på Internett.

455730

– Svært flaut

Den populære «Top Model»-coachen og stylisten Vegar Storm Pedersen opplevde marerittet da han i mai ble robbet for sitt private fotokamera i New York.

– Kameraet ble stjålet og mine private bilder er på avveie! Håper virkelig ikke at noen nordmenn her sitter på dem, det ville vært svært flaut! Jeg trenger en drink, skrev han på sin Facebook-profil i forbindelse med tyveriet.

StormP (Foto: Pål Bergstad, © ps)
StormP (Foto: Pål Bergstad, © ps)