Sergio 'Kun' Aguero  (Foto: Daniel Ochoa de Olza/AP)
Sergio 'Kun' Aguero (Foto: Daniel Ochoa de Olza/AP)

– Sergio Agüero i forhandlinger med Barcelona

Ser ut til å snyte Real Madrid for superspissen.

Atletico Madrid-spiss Sergio «Kun» Agüero er på vei til Barcelona. De regjerende Mesterliga-vinnerne har innledet forhandlinger med argentineren.

Real Madrid ønsker seg en av La Ligas største stjerner, Sergio Agüero, men Atletico ønsker ikke å selge yndlingen til sine hvitkledde byrivaler.

Nå melder flere spanske medier at Barcelona ser ut til å kapre Diego Maradonas svigersønn.

Ifølge den spanske avisen Sport møtte Atleticos sportssjef torsdag representanter fra Barcelona for å innlede samtaler om det som kan bli en av årets største overganger i fotballeuropa.

La Liga i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk

Avisen melder samtidig at det er Agüeros klubb, Atletico Madrid, som selv har tatt kontakt med Barcelona i håp om å unngå et salg til Real Madrid.

Flere engelske klubber, blant andre Chelsea og Manchester City, har vært svært interesserte i å sikre seg 23-åringens underskrift, men Agüero ønsker selv å bli værende i Spania.

– De engelske lagene er gode, men jeg foretrekker å bli i Spania. Jeg har forklart Atletico at jeg ønsker å forlate klubben, og jeg håper at de vil respektere min avgjørelse, sier argentineren til TyC Sports.

Det spekuleres nå i at Atletico Madrid vil motta en eller to spillere fra de spanske seriemesterne som en del av avtalen. Sportssjefen i Atletico Madrid skal være interessert i Barcelona-spillerne Bojan, Seydou Keita, Thiago og Jonathan Soriano.