Peter Odemwingie (Foto: Nick Potts/Pa Photos)
Peter Odemwingie (Foto: Nick Potts/Pa Photos)

Her er fredagens Premier League-rykter

Peter Odemwingie på vei til Arsenal? Sjekk ryktene rundt din klubb her!

Kan du skape et vinnerlag? Spill Premier League-manager!
Premier League i altomfotball.no: Tabell | Statistikk | Terminlister.

Sjekk TV 2 Sportens nye overgangssenter.

Arsenal:
Fredagen byr på nye rykter som går på at Arsenal-kaptein Cesc Fabregas skal returnere til moderklubben Barcelona. The Gunners sies også å være svært interesserte i Blackburn-stopper Phil Jones, men manager Arsene Wenger kan vente seg konkurranse fra blant andre Liverpool i kampen om stopperens signatur. Blackburns andre stopper, Christopher Samba, er også interessant for Arsenals franske manager.

Nicklas Bendtner er på vei ut portene på Emirates, og Arsene Wenger ønsker å erstatte dansken med WBAs nigerianske spiss Peter Odemwingie.

Aston Villa:
Keeper Brad Friedel vil fredag annonsere at han kommer til å spille for Tottenham de to neste sesongene. Spekulasjonen fortsetter å svirre rundt den ettertraktede Villa-duoen Ashley Young og Stewart Downing, og mye vil nok bli avklart etter landskampene neste uke.

Birmingham-klubben skal, sammen med Liverpool, følge den sørkoreanske spissen Park Chu-Young tett.

Etter at Mark Hughes torsdag trakk seg som manager for Fulham, tyder mye på at waliseren planlegger å overta etter Gerard Houllier i Aston Villa.

LES OGSÅ: Hughes trekker seg i Fulham

Blackburn:
Det ser ut til å bli vanskelig for Blackburn å beholde sin talentfulle midtstopper Phil Jones denne sommeren. Flere klubber, blant andre Liverpool og Arsenal, skal være villige til å bla opp mye penger for den unge engelskmannen. Flere britiske medier melder samtidig at Arsenal har linet opp Christopher Samba som en reserveløsning om klubben skulle mislykkes i å signere Jones.

West Ham ønsker seg Benjani, men Blackburn-spissen skal ikke ha noe særlig lyst til å ta steget ned en divisjon.

Bolton:
Bolton er en av flere klubber som er interesserte i sørkoreanske Park Chu-Young. Spissen, som til daglig spiller for Monaco, rykket ned fra den franske toppdivisjonen forrige uke.

Gary Cahill er en svært ettertraktet spiller om dagen, men Bolton-manager Owen Coyle håper at han klarer å beholde den engelske landslagsstopperen.

Chelsea:
Chelsea-back Ashley Cole ønsker at Daniel Sturridge blir værende på Stamford Bridge. Chelsea-spissen imponerte stort under låneoppholdet den siste halvdelen av sesongen, og noterte seg for flere viktige scoringer. En overgang kan være aktuelt for spissen, som innser at det kan bli vanskelig å spille seg til fast plass på Chelsea neste sesong.

Det spekuleres heftig i hvem som kommer til å overta som ny manager på Stamford Bridge. Tyrkias sjef Guus Hiddink utelukket ikke en mulig retur til London på en pressekonferanse med landslaget til Tyrkia torsdag.

Atletico Madrid-spiller Sergio Aguero har ifølge spanske medier uttalt at han foretrekker å bli værende i Spania, selv om han skulle velge å bytte klubb i sommer.

Everton:
David Moyes ønsker seg Wolverhampton-spiss Kevin Doyle, men skotten vet ennå ikke om han har råd til å punge ut for den irske landslagsspilleren.

Fulham:
Mark Hughes trakk seg torsdag som manager for Fulham. Waliseren har et ønske om å overta den ledige sjefsstolen på Villa Park. En av favorittene til å overta etter Hughes i Fulham skal være Wigans spanske manager, Roberto Martinez.

Få med deg de siste overgangene i TV 2 Sportens nye overgangssenter.

Liverpool:
Daily Mail melder at Liverpool planlegger bud på nærmere 280 millioner kroner for Blackburns talentfulle stopper Phil Jones, i tillegg til Sunderlands Jordan Henderson. Begge spillerne er med i Englands U21-tropp som for tiden forbereder seg til sommerens U21-EM.

Liverpool har vært en av flere klubber som ønsket seg keeper Brad Friedel, men amerikaneren ser ut til å velge Tottenham. Det gjør han trolig på grunn av at han anser sjansene for å spille førstelagsfotball for å være større i London-klubben enn på Anfield.

Joe Cole og Milan Jovanovic er blant spillere Liverpool håper å kvitte seg med i sommer. Begge de nevnte spillerne hever høy lønn i Merseyside-klubben, og klubben trenger å frigjøre flere midler for å forsterke laget før neste sesong.

LES OGSÅ: – Liverpool prøvde seg på Henderson

Manchester City:
Adam Johnson har uttalt at han synes det er meget viktig at klubben klarer å beholde Carlos Tevez neste sesong. Argentineren har lenge slitt med hjemlengsel, men endte likvel opp som delt toppscorer i Premier League forrige sesong.

City er en av mange klubber som forventes å gjøre et forsøk på å hente Sergio Aguero i sommer, men Atletico-spissen skal ønske å bli værende i Spania. Hvis klubben ikke lykkes i å hente Diego Maradonas svigersønn, vil de lysblå rette fokus mot Gonzalo Higuain i Real Madrid.

Manchester United:
I går ble det kjent at Liverpool planlegger et bud på Sunderlands Jordan Henderson, men Manchester United skal også følge ungutten tett. En avtale som kan bli aktuell for de regjerende mestrene er å bytte bort Darron Gibson, samt en god dose penger, for å sikre seg den engelske U21-landslagsspilleren.

I tillegg har det blusset opp nye rykter rundt Blackpools Charlie Adam. Skotten vil etter all sannsynlighet ikke fortsette karrieren i Championship, og Sir Alex Ferguson skal se Adam som den perfekte erstatter for Paul Scholes som la opp tidligere denne uken.

Newcastle:
Newcastle er en av mange klubber som jakter Championship-toppscorer Danny Graham. Alan Pardew holder et øye med Celtic-back Emilio Izaguirre. St. James' Park kan være Izaguirres neste stoppested dersom Jose Enrique skulle forlate Newcastle.

Norwich:
Norwich er enige med Millwall om en avtale for den walisiske landslagsspissen Steve Morison. Kanarifuglene må betale rundt 25 millioner kroner for spilleren klubben også forsøkte å signere i januarvinduet.

Norwich skal ha lagt inn bud på Leeds-spiller Robert Snodgrass, men Championship-klubben avslo budet.

QPR:
QPR nærmer seg en avtale med midtbanespiller Jimmy Bullard, og samtidig jobber de hvite og blå med å overtale australierne Lucas Neill og Harry Kewell om et comeback i den engelske toppdivisjonen.

LES OGSÅ: Thomas Aune blogger : «Fem grunner til å like QPR»

Stoke:
Tony Pulis er desperat etter å forsterke forsvaret etter at klubben annonserte at Abdoulaye Faye er frigitt fra kontrakten, samtidig som Danny Higginbotham sliter med en alvorlig akillesskade.

Sunderland:
Sunderland har satt en prislapp på rett under 200 millioner kroner for den ettertraktede unggutten Jordan Henderson.

Swansea:
Waliserne har lagt inn et bud på rundt 25 millioner kroner for toppscorer i Championship, Danny Graham, som scoret hele 27 mål på nest øverste nivå forrige sesong. Men den nyopprykkede klubben kan forvente seg hard konkurranse fra blant andre Newcastle, West Bromwich og QPR:

Tottenham:
Brad Friedel velger å fortsette karrieren i Tottenham, etter flere tilbud fra Premier League-klubber etter sesongslutt. Det fører til at Heurelho Gomes sannsynligvis må finne seg en ny klubb. Mye tyder på at AC Milan blir neste stoppested for den brasilianske keeperen.

Overgangen til Wilson Palacios til Napoli kan gå i vasken etter at klubbene ikke blir enige om en pris for spillere fra Honduras.

West Bromwich Albion:
WBA har signert Billy Jones gratis fra Preston. Jones blir klubbens andre sommersignering, og han kan bekle både forsvar- og midtbaneposisjonene. Manager Roy Hodgson har ikke gitt opp håpet om å hente Thomas Kuszczak fra Manchester United for litt under 30 millioner kroner.

Wigan:
Wigan-manager Roberto Martinez seiler opp som en av favorittene til å overta managerjobben i Fulham etter Mark Hughes forlot klubben torsdag. Charles N'Zogbia var med på å redde Wigan fra nedrykk forrige sesong, men mye tyder på at Wigan må klare seg uten spilleren neste sesong. Newcastle skal ifølge rapportene ønsker å re-signere kantspilleren.

Wolves:
Wolverhampton-manager Mick McCarthy vil gjøre alt for å beholde spiss Kevin Doyle neste sesong. Everton er en av klubbene som ønsker å sikre seg den irske landslagsspissen. McCarthy frykter også at klubben skal få problemer med å beholde venstrekant Matt Jarvis.

Ulvene annonserte torsdag at keeper Marcus Hahnemann er løst fra kontrakten.

Hold deg oppdatert på de siste overgangene i TV 2 Sportens nye overgangssenter.