Rafael Van der Vaart (Foto: Nick Potts/Pa Photos)
Rafael Van der Vaart (Foto: Nick Potts/Pa Photos)

Van der Vaarts drømmesesong

Nederlenderen hadde aldri trodd at det første året i Premier League skulle gå så bra.

Rafael van der Vaart viste seg å bli et av sesongens beste kjøp i Premier League. Tottenham gjorde god business da de sikret seg 28-åringens signatur for 8 millioner pund på transfervinduets siste dag i fjor.

– Jeg hadde ikke forestilt meg at det skulle gå så bra som det har gjort. Jeg har hatt en veldig god sesong. Du møter på opp- og nedturer, men jeg scoret til slutt 15 mål, laget spilte bra og vi var gode i Mesterligaen, sier midtbanespilleren til Spurs' nettsider.

Selv om White Hart Lane-klubben spilte seg helt til kvartfinalen i Mesterligaen, tapte de kampen om fjerdeplassen i serien. Det betyr at Tottenham må ut i Europaligaen til høsten, men Van der Vaart klager imidlertid ikke.

– Det er selvsagt synd at vi ikke kom blant de fire beste, men vi hadde likevel en flott sesong. Jeg er en lykkelig mann og mitt første år har vært fint. Premier League er størst i hele verden, og i alle land ser man kampene våre. Som spiller har man lyst til å vise verden hva man kan, så dette har vært en viktig overgang for meg, sier han.