IKKEBRUK_BEEEES
IKKEBRUK_BEEEES

Bisverm tok over postkasse i New York

15000 bier holdt postkasse som "gissel".

En bisverm fant tirsdag denne uken det for godt å ta tilhold i en postkasse i bydelen Little Italy i New York.

Fortauet ble stengt i timesvis på grunn av den store ansamlingen bier - og nysgjerrige tilskuere sto i ring for å studere fenomenet.

Det var på hjørnet av Mulberry og Grand Street biene i 12-tiden på dagen ble så dominerende at politiet måtte stenge av en del av fortauet.

Postkassen, som befinner seg foran de Italiensk-amerikanske museene ved 155 Mulberry Street, var til tider direkte vanskelig å få øye på under det tykke teppet av bier.

Ved 15-tiden ankom to birøktere, som var tilkalt for å gjete den store bisvermen inn i beholdere slik at de kunne fraktes vekk.

I følge nyhetsmagasinet dnainfo.com dreide det seg om rundt 15.000 bier.

Flyttet dronningen til Queens

Så fort dronningen var lokalisert og fjernet, kunne birøkterne ta med seg de mange biene til bikuber i Queens, New York.

Det merkelige fenomenet antas å ha inntruffet fordi en bikube i nærheten av denne postkassen ble for full, og at dronningbien derfor tok sine arbeidere med seg og slo seg ned et annet sted.

Dette er visstnok et vanlig fenomen når bier finner at det blir for trangt på stedet de befinner seg.

Sent på ettermiddagen var de fleste biene fjernet, og ettersom dronningen var fjernet var det ingen honning å vokte for de biene som birøkterne ikke tok med seg.

Og dermed fløy de sin vei.

Bier til besvær

Vil du ha den beste humoren fra nettet? Klikk her og få daglige smil!

Klar for moro med mening? Prøv Opplysningskontoret!

Husk å melde deg på Torsdag kveld fra Nydalen på Facebook. Klikk her