TROR PÅ SEIER: Cristiano Ronaldo tror Portugal slår Norge på lørdag. (Foto: JOSE MANUEL RIBEIRO/Reuters)
TROR PÅ SEIER: Cristiano Ronaldo tror Portugal slår Norge på lørdag. (Foto: JOSE MANUEL RIBEIRO/Reuters)

Cristiano Ronaldo til TV 2 Sporten: – Vi vinner

Cristiano Ronaldo er sikker på seier mot Norge, og lover seerne en fantastisk kamp på lørdag.

Estoril / Bergen (TV 2 Sporten):

En scoring av Erik Huseklepp ga Norge 1-0 over Portugal på Ullevaal stadion, og førerposisjon i gruppen før returmøtet på Estadio da Luz i Lisboa på lørdag.

EM-kvaliken i altomfotball.no: Terminliste | Statistikk

Scoringsrekord
Portugals største stjerne Cristiano Ronaldo gikk glipp av den kampen.

Etter en fantastisk sesong for Real Madrid, hvor han satte scoringsrekord i La Liga, er han sugen på å vise seg frem på samme måte for landslaget.

– Jeg forventer å kunne gjøre det samme på landslaget. Jeg hadde en god sesong. Jeg spilte bra og scoret mange mål. Jeg vil fortsette å gjøre jobben min og hjelpe laget til seier. Jeg vil prøve å score mål. Jeg har selvtillit nå, og det har laget også, sier han til TV 2 Sporten.

Kjenner Norge
Tom Høgli og Kjetil Wæhler er ikke spillere Ronaldo møter til daglig, men Real Madrid-stjernen lover at portugiserne er forberedt på hvem de møter på lørdag.

– Vi studerer lagene vi spiller mot, så vi vet det er et godt lag. De slo oss 1-0 hjemme, men jeg tror vi vil spille fantastisk en fantastisk kamp, og kommer til å vinne, sier han.

Portugal fikk en svak start på EM-kvalifiseringen med tap for Norge og uavgjort mot Kypros. Men etter at uroen rundt hvem som skulle trene laget har lagt seg, har laget begynt å fungere. Og med Ronaldo på laget er det blitt to overbevisende seirer over Danmark og Island.

– Vi har vist de siste kampene at vi kan spille meget bra. Vi er et bedre lag. Vi er mer modne. Vi kjenner hverandre bedre. Det gjør at vi kommer til å spille en fantastisk kamp, mener Ronaldo.