jolie (Foto: VALERY HACHE, © mlm/rc)
jolie (Foto: VALERY HACHE, © mlm/rc)

«Nå veier Angelina Jolie bare 45 kilo!»

Kjendisblad hevder at Oscar-vinneren er alvorlig syk.

Angelina Jolie har de siste årene gått betraktelig ned i vekt.

ang (Foto: Ollivier-Calo)
ang (Foto: Ollivier-Calo)

Nå hevder det svært tabloide bladet Star at Oscar-vinneren ikke veier mer enn 45 kilo.

På forsiden hevder bladet at Jolie har anoreksia og at hun har begynt å bruke heroin igjen.

– Angie er så smal og tynn at Brad mener hun trenger hjelp. Ansiktet hennes er innsunket. På den røde løperen så armene hennes ut som sener, sier en kilde som angivelig står Angelina nær til bladet.

Flørtet med dop

Kilden refererer til Angelina og Brads opptreden under filmfestivalen i Cannes, hvor Angelina riktignok viste frem en sylslank figur.

Bladet hevder at Angelina flere ganger kollapset under festivalen, og hun skal ha falt tilbake til livsstilen hun tidligere har pratet om.

Til grunn legger Star, som flere ganger har blitt saksøkt av Hollywood-stjernene for sine mange usanne påstander, Angelinas trøblete fortid, hvor hun flørtet med heroin, kokain, ecstasy og LSD.

I 2003 fortalte hun åpent om alle de narkotiske midlene hun hadde prøvd.

jolieforside
jolieforside

Se videoen: Her forsnakker Angelina Jolie seg i «God kveld Norge»

– Hun tror hun er feit

Star har flere ganger hevdet at Angelina Jolies psyke har ført til at hun jevnlig raser ned i vekt.

I 2008 skrev bladet at hun hadde problemer med å ta til seg næring etter fødselen av tvillingene Knox Leon og Vivienne Marcheline fordi hun visstnok trodde hun var overvektig.

– Hun tror hun er feit. Hun rører så vidt maten som blir gitt henne. Etter å ha spist litt, sier hun: «Ta det bort, jeg er ikke sulten». Brad forsøker å få henne til å spise mer, men hun har ikke appetitt. Hun har helt opplagt problemer med selvtilliten, sa en kilde til bladet.

... men skal vi tro størrelsen på både Angelina og Brad sine smil under filmfestivalen, ser det ikke ut til at Star traff spikeren denne gangen heller.