MED I JUNIOR MESTERLIGA: Molde og Rosenborg er blant 16 lag som får delta i den ny turneringen for U19 lag. (Foto: Ekornesvåg, Svein Ove/SCANPIX)
MED I JUNIOR MESTERLIGA: Molde og Rosenborg er blant 16 lag som får delta i den ny turneringen for U19 lag. (Foto: Ekornesvåg, Svein Ove/SCANPIX)

Molde og Rosenborg klare for junior-Mesterliga

Kan møte Barcelona, Liverpool og Inter.

Molde og Rosenborgs G19-lag skal denne høsten delta i den nye Nextgen-serien, en turnering som på mange måter kan kalles en slags Mesterliga for juniorlag.

Liverpool, Barcelona, Inter, Tottenham og Manchester City er blant de andre lagene som skal delta i turneringen.

Se alle lagene som deltar i bunnen av artikkelen!

Totalt 16 lag deltar fordelt på fire grupper, og det vil bli spilt dobbeltmøter (hjemme/borte) slik vi er vant til fra den tradisjonelle Mesterligaen.

– Molde Fotballklubb har opplevd mye innen norsk toppfotball, men dette er en annerledes mulighet, ikke bare for klubben og spillerne, men også for publikum og samarbeidspartnere. Vi har stor tro på at vi, i tillegg til å gjøre en god sportslig innsats, vil gjøre dette arrangementet til en fantastisk opplevelse for alle parter, sier Daglig leder for AkerAkademiet i Molde, Are Lervik, til Moldes hjemmesider.

– Største vi har vært med på
– For oss i RBKs utviklingsavdeling er Nextgen Series det aller største vi har vært med på. Dette er julaften, 17.mai og RBK som seriemester på en gang, smiler leder i utviklingsavdelingen Tore Grønning.

Disse lagene skal delta i turneringen:


Barcelona, Inter Milan, Liverpool, Manchester City, Tottenham Hotspur, Aston Villa, Marseille, Sporting Lisboa, Wolfsburg, PSV Eindhoven, Celtic, FC Basel, Fenerbahce og Rosenborg og Molde.