grindheim
grindheim

Grindheim hyller Grindhaug

Christian Grindheim spilte selv sammen med Haugesunds fargerrike trener Jostein Grindhaug.

- Jeg har spilt sammen med ham og kjenner ham veldig godt. Han er en veldig sosial kar med godt humør og ofte mange verbale stikk.

Ullevaal (TV 2 Sporten): Jostein Grindhaug har ikke bare levert gode resultater med Haugesund. Han har også levert foran TV-kameraene før og etter kamp med uttalelser som ”vi bryr oss ikke om taktikk” og ”Det er bare å peise på så vinner vi”.

– En blid og sosial fyr
Heerenveen-proffen Christian Grindheim følger godt med på kampene til gamleklubben Haugesund.

– Ja, jeg følger godt med og er imponert over det de har levert. Hadde ikke Haugesund slitt med så mange skader denne sesongen så tror jeg de hadde vært med helt der oppe, sier Grindheim til TV 2 Sporten.

Landslagsspilleren er mektig imponert over jobben Jostein Grindhaug har gjort i Haugesund.

– Jeg har spilt sammen med ham og kjenner ham veldig godt. Han er en veldig sosial kar med godt humør og ofte mange verbale stikk, sier Grindheim.

Jostein Grindhaugs elever vant fullt fortjent på Lerkendal 16.mai. Siden har FKH 5-1-0 på eget gress (Foto: Ness, Jan Kåre/Scanpix)
Jostein Grindhaugs elever vant fullt fortjent på Lerkendal 16.mai. Siden har FKH 5-1-0 på eget gress (Foto: Ness, Jan Kåre/Scanpix)

– Vil bare at spillerne skal stå på
Han bekrefter at Grindhaug ikke er like taktisk orientert som for eksempel landslagssjef Egil Drillo Olsen.

– Men litt taktikk ligger nok i bunn. Det han mener når han sier at han ikke bryr seg om taktikk er at spillerne skal stå på og kjempe for hvert poeng, sier Grindheim.

– Tror du Haugesund klarer å etablere seg som et topplag i Tippeligaen?

– Det er vanskelig å si, de har ikke akkurat flust med ressurser. Men jeg tror ikke de rykker ned med det første, og beholder de stammen i laget fremover og får inn et par gode spillere, så skal du aldri si aldri, svarer han.

Håper på ny Haugesund-stadion
Grindheim håper at gamleklubben snart også får bygget seg en ny hjemmearena.

– Dette har de jo snakket om i ti år. Men jeg håper jo at de snart får seg en ny hjemmestadion etter hvert, sier han.