Ashley Young (Foto: SIMON DAWSON/Ap)
Ashley Young (Foto: SIMON DAWSON/Ap)

Villa-duo vil ha større utfordringer

Ashley Young og Stewart Downing ønsker å kjempe om trofeer.

Stewart Downing har gjentatte ganger blitt linket til Liverpool de siste ukene. Kenny Dalglish ønsker flere alternativer i kantposisjon, og Aston Villa-spillerens presise fot kan fungere godt sammen med hodesterke Andy Carroll. Downing har takket nei til å forlenge sin kontrakt med Birmingham-laget.

– Agenten min har hatt et møte med klubben, og han mente det ikke var riktig tidspunkt å ikke signere en ny kontrakt. Jeg har fortsatt to år igjen, så jeg har bestemt meg for å la det ligge, sier han til Sky Sports.

– Alle spillere vil spille på høyeste nivå og være med å de største turneringene. Du vil bare det beste for din egen karriere. Jeg har lyst til å avslutte karrieren min med medaljer, og hvis det kan skje hos Villa eller et annet sted, er jeg klar for det. Jeg ser på lag i Champions league og skulle ønske også jeg var der. Om jeg er hos Villa neste sesong? Jeg er ikke sikker, sier Downing.

Det virker veldig sannsynlig at lagkamerat Ashley Young forsvinner fra Villa Park. Den tidligere Watford-spilleren er høyaktuell for Manchester United, men nevnes også ofte i forbindelse med Liverpool.

– Jeg har aldri tvilt på mine egne ferdigheter. Det er alltid folk som mener noe annet, men min mening er at jeg kan spille i de største turneringene. Forhåpentligvis kan jeg gjøre det en dag. Jeg så Champions League-finalen og skulle ønske det var jeg spilte, sier Young.