FSO Polonez
FSO Polonez

Polonez: Hva vet du om denne bilen?

Dette er en skikkelig særing - finnes det fortsatt noen i Norge?

Nå er det full fart på Broom-forumet!

Målet er at dette skal være en møteplass for de mange tusen som er innom broom.no hver dag. Her kan man utveksle synspunkter, diskutere og ikke minst: Få hjelp av de mange bilkyndige leserne våre.

En av dem som bruker forumet til å mimre litt kaller seg "70-taller". Og han mimrer om en bil som faktisk ble solgt i endel eksemplarer i Norge, men som veldig få av oss har sett de siste årene. Nemlig polske FSO Polonez. Nå håper vi at det er noen som kan tilføre litt her:

Her er innlegget:

I dag så jeg en bil som jeg nesten hadde glemt. Så to polakker i en Polonez. Femdørs combi og den så skikkelig sliten ut. men denne bilen ble solgt i en periode i Norge det må ha vært i begynnelsen av 80-tallet. En nabo av oss kjøpte en slik og jeg var nysgjerrig på den fordi jeg aldri hadde hørt om merket før. Den så utrolig mye mer moderne ut enn Lada og Polski Fiat gjorde den gangen. Tror det må ha vært et eget design. Naboen hadde sin veldig kort tid, Jeg tror de ble solgt på enten Opel eller Fiat-forhandlere. Er det noen her som vet og husker mer? Skulle også vært morsomt å vite om det fortsatt finnes noen på norske skilter

Kan du bidra?

Det har allerede kommet et par svar, men vi vil gjerne ha flere!

Klikk her for å lese - og delta i debatten i Broom-forumet:

Del med Facebook-vennene dine

NB: Du behøver ikke logge deg på for å delta på Broom-forumet - her er det åpent for alle!