The Box
The Box

Dette er kjendisenes hemmelige sexklubb

Prins William og Harry, Jude Law, Elle Macpherson og Kate Moss er bare noen av kjendisene som renner ned dørene hos nattklubben The Box i London.

Nattklubben The Box i Soho har raskt seilt fram som ett av de heteste stedene å være på sene nattetider i London.

BROOKS (Foto: PLANET PHOTOS, © PLANET PHOTOS)
BROOKS (Foto: PLANET PHOTOS, © PLANET PHOTOS)

Utestedet har gjort stor suksess i New York siden oppstart i 2007, og ble fort et sted for å bli sett. Begeistringen har ikke latt vente på seg etter at det åpnet i London i februar. Både kongelige og superstjerner har lagt sin elsk på konseptet som sjokkerer mange og enhver.

Celebre gjester står i kø for å oppleve den skandaløse, erotiske atmosfæren.

Sex og narkotika hånd i hånd

Mannen bak, Simon Hammerstein, beskriver The Box som et sted for mystikk og seksuell åpenhet, og det er kjent for å være det villeste i byen.

Noen rykter vil ha det til at kundene har offentlig sex, og sniffer kokain fra bordplatene.

Det som er sikkert er at det koster opp mot 10 000 kroner for å reservere et bord i ukedagene, mens i helgene koster det 27 000 kroner. En flaske champagne kan koste alt fra 1200 kroner til svimlende 170 000 kroner.

Presse har ikke adgang

Det er få reportere som har hatt adgang til det erotiske klubbkonseptet, for å få et innblikk i den ville festingen blant de eksklusive kundene.

Rose Harvey i Daily Mail klarte å skaffe seg billett, og skrev om sitt møte med The Box for avisa.

– Jeg har hørt at The Box gir det mest seksuelle, eksplisitte showet i byen. Hva som skjer der har visstnok sjokkert de mest kjente «sett alt før»-sosietetene, sier hun.

Videre beskriver hun hvordan klientellet blir underholdt av nakne dansere, som fremfører ekstreme show mot grensen til det pornografiske. Ifølge Rose blir kundene oppfordret av underholdningsartistene til å ta en stripe – altså narkotika.

macpherson1 (Foto: YDPHOTOS.CO.UK)
macpherson1 (Foto: YDPHOTOS.CO.UK)

Eksklusivt klientell

Både prins William og Harry har begge blitt oppdaget på det utagerende utestedet, i likhet med andre kjendiser som Kate Moss, Keira Knightley, Emma Watson, Mischa Barton, Kelly Brook og Jude Law.

Men selv om man er kjendis er det ikke gitt at man er sikret inngang. I forrige uke ble Imogen Thomas, kjent som elskerinnen til fotballspilleren Ryan Giggs, nektet inngang og måtte derfor finne seg et annet sted å feste.