dempsey00 (Foto: Evan Agostini, © EA DC**LA**)
dempsey00 (Foto: Evan Agostini, © EA DC**LA**)

Patrick Dempsey forlater «Grey's Anatomy»

TV 2-stjernen sier at kommende sesong blir hans siste.

Ifølge den italienske utgaven av magasinet Vanity Fair blir den kommende sesongen av sen TV 2-sendte serien «Grey's Anatomy» Patrick Dempseys siste. Det forteller han selv til magasinet.

– Neste sesong blir min siste. Jeg vet ikke hva som vil skje med de andre karakterene, men for meg er det slutt.

Tatt ut av kontekst

45-åringen har vært en del av rollebesetningen siden oppstart i 2005, som hjernekirurgen Dereck Shepard. Men ordet på gata er nå at Dempsey ikke vil bli å se som den kjekke «McDreamy» etter at den åttende sesongen har rullet på skjermen.

Kort tid etter kom det likevel en gledelig nyhet for alle Dempseys fans. Hans pressesekretær uttalte til Entertainment Weekly at skuespillerens kommentar om sin avskjed ble tatt ut av kontekst.

Sekretæren hevder at Dempsey kun refererte til at hans kontrakt går ut etter den åttende sesongen, og at det fortsatt er usikkert hva som vil skje etter det.

Må ofre familielivet

Da «God kveld Norge» møtte Patrick Dempsey i 2009 fortalte han at han jobber hardt med å kombinere karrieren og familielivet. Trebarnsfaren innrømmer at han må gjøre ofringer, og at det til tider er vanskelig å vite hva man skal ofre.

På spørsmål om hvordan han er som far, sier han at det er noe han lærer hver dag.

– Jeg tror det er et spørsmål man stiller seg konstant. «Er jeg en god far, og hvordan kan jeg bli bedre? Er jeg en god ektemann, og hvordan kan jeg bli bedre», sier Dempsey til «God kveld Norge».

Han har vært gift med kona Jillian Fink i 12 år.