Erik Huseklepp
Erik Huseklepp

Huseklepp håper Brann får pengene

Erik Huseklepp vil ikke mene noe om striden mellom Brann og Bari, men håper Brann får pengene de har krav på.

14 millioner kroner er overgangssummen Brann og Bari ble enige om da angriperen kuttet navlestrengen og flyttet fra Bergen til Italia.

– Ingen bankgaranti
Disse pengene har ikke Brann sett noe til ennå. Og nå viser det seg at det bergensklubben trodde var en bankgaranti, er et kredittbrev fra den italienske klubbens bank.

Les også: Bari ga aldri Brann noen bankgaranti

– Det har ikke vært noen bankgaranti. Det er et kredittbrev fra Bancapulia. Banken sa at de kunne være disponibel for å skrive ut en garanti, men så ble det aldri noe av. Det var ikke nødvendig. Vi trodde i hvert fall at det ikke var nødvendig når Brann var lovet betaling, sier klubbdirektør Claudio Garzelli til TV 2 Sporten.

Selv ønsker ikke Huseklepp å bli en del av striden.

– Som jeg har sagt før. Jeg vet ikke hva som stemmer i den saken der. Den saken er mellom klubbene, sier han til TV 2 Sporten.

Håper Brann får pengene
Han ønsker å si minst mulig om striden mellom klubbene, men en ting er han helt klar på.

– Jeg håper Brann får pengene sine, sier Huseklepp.

Brann fikk ikke kvalitetssikret bankgarantien de fikk i timene før overgangsvinduet stengte, men stolte på at alt var i orden.

Les også: Roald Bruun-Hanssen: – Vi rakk ikke kvalitetssikre bankgarantien

Nå vil klubben gå videre med saken.

– Først og fremst må vi få bekreftet at dette er reelt, og vi må få sammenstillt det brevet vi sitter med og konfrotere banken med det. I neste omgang får vi jobbe med, og se om vi får en best mulig utgang på dette, sier daglig leder Roald Bruun-Hanssen.