Guus Hiddink (Foto: TOUSSAINT KLUITERS/Afp)
Guus Hiddink (Foto: TOUSSAINT KLUITERS/Afp)

Hiddink vil trene et klubblag

Chelsea-aktuelle Guus Hiddink savner det daglige treningsarbeidet.

Guus Hiddink vant FA-cupen og ryddet opp i rotet etter Luiz Scolari da han ledet Chelsea i et halvår i 2009. Blåtrøyene er managerløse etter sparkingen av Carlo Ancelotti, og det virker klart at nederlenderen står høyt oppe på lista over aktuelle kandidater for den ledige stillingen på Stamford Bridge.

Nå avslører Tyrkias landslagssjef at han ønsker å ta styringen i en klubb igjen.

– Jeg føler meg energisk, så jeg foretrekker heller en klubbrolle. Jeg liker å jobbe hver eneste dag, jeg føler at jeg trenger å gjøre mer, sier han til tyrkiske Haberturk.

Tidligere har han hatt to jobber på en gang.

– Jeg har trent Australia og PSV samtidig, det samme med Russland og Chelsea, og jeg trivdes med det. Vi får se hva som skjer med Tyrkia, fortsetter Hiddink.

64-åringen, som har ett år igjen av avtalen med sin nåværende arbeidsgiver, har foreløpig ikke vært i samtaler med verken Chelsea eller andre.

– Det har ikke kommet noen bud ennå, men jeg kan ikke garantere noe som helst. Jeg har ikke fortalt fotballpresidenten om mine tanker, men han er en intelligent mann. Jeg er sikker på at han får med seg hva pressen skriver. Jeg har aldri sagt noe om at jeg skal fortsette her. Laget fokuserer på meg, det vil påvirke dem negativt om jeg svarer på spekulasjonene, sier han.