Vaular
Vaular

Her kliner Lars Vaular med TV3-stjerne (72)

...men rapperen ville ikke svare på om hun var god til å kysse.

I rapperen Lars Vaulars nye video «Fett» har han fått med seg jetsetdronningen Edna Falao fra TV3-serien «Norges rike - pengene og livet». Falao har i et halvt århundre festet med kjendiser som Brigitte Bardot, Frank Sinatra, Sean Connery og Jane Fonda i St. Tropez i Frankrike. I Vaulars video er hun også med på vill fest som ender i et langt kyss mellom henne og rapperen.

– En artig karakter

– Jeg kontaktet henne over Facebook og spurte om hun kunne være interessert. Hun skrev at hun synes det hørtes spennende ut og har vært veldig sporty hele veien, forklarer Lars Vaular som ble inspirert til å ha henne med på videoen etter å ha sett henne på TV.

– Jeg hadde sett henne i TV3-programmet «Norges rike» og synes hun var en artig karakter. Jeg er glad for at hun stilte opp. Hun var veldig profesjonell hele tiden.

– Men var hun noe flink til å kysse?

– Nei, det har jeg ingen kommentar til. De ønsker jeg å holde for meg selv, sier Lars Vaular til «God kveld Norge».

Her er videoen med Lars Vaular og Edna Falao.

Låta «Fett» er basert på Dr. Eriks låt «Det eneste jeg vil er å ha det fett» fra 1997. TV 2 Nyhetene var med da Vaular møtte opphavsmannen til låten i fengselet.

Lars Vaular ble tipset om den for de fleste ukjente låta av en venn. Selv om låta ikke passer på hans nye plate, ville han gjerne utgi den.

– Dette blir et prosjekt mellom de andre tingene jeg gjør. Det er gøy å bare gi det ut på singel. Jeg ønsker å gi ut litt musikk på internett og vinyl før jeg kommer med et nytt album, sier Vaular.