lld
lld

TV 2 lager mer kjendisreality

Nå får vi se Linni Meister prøve seg som TV-stjerne i USA.

TV 2 Bliss-seriene «Linni» og «Petter elsker Mari» har blitt godt tatt imot av publikum, og blir ukentlig sett av tusenvis både på tv og nett.

I to sesonger har kamerateam fulgt livene til Linni Meister og Petter Pilgaard, og gitt seerne både fyllekrangler, brudd og sjalusi.

Nå kan «God kveld Norge» avsløre at TV 2 lager nye sesonger av begge seriene. Det synes Linni er veldig gøy.

– Jeg synes det er helt fantastisk gøy at det har blitt en suksess, og at vi derfor skal lage sesong 3. Jeg har ingen andre å takke enn alle seerne og de fantastiske tilbakemeldingene, sier Linni Meister til «God kveld Norge».

Se hva Linni selv sier om serien her

– Folk elsker det

Prosjektleder for begge seriene i TV 2, Bård Eriksen, mener at det er helt naturlig med nye sesonger basert på mottakelsen de to foregående har fått.

– Det norske folk er opptatte av Linni og Petter og både på tv og nett følger folk med og elsker dem. Så lenge det skjer masse i livene deres så skal vi fortsette å følge dem, sier Eriksen og legger til:

– Vi har hatt gode og lange møter med dem, så jeg vet at det vil bli en fantastisk ny sesong.

– Stjernemøter

Linni kan røpe at neste sesong vil bli annerledes fra de to første, med blant annet innspilling i USA.

– Jeg gleder meg kjempemasse, men sesong tre av Linni blir annerledes enn de andre sesongene. Vi skal blant annet til USA fordi jeg har fått rolle i en amerikansk tv-serie hvor blant annet Paris Hilton og Carmen Electra også er med. Jeg er singel mamma nå, og Dennis har blitt stor gutt, så det er mye spennende som skjer, sier hun.