Adil Khan er dommer i årets sesong av «Norske Talenter» (Foto: Thomas Reisæter/TV 2)
Adil Khan er dommer i årets sesong av «Norske Talenter» (Foto: Thomas Reisæter/TV 2)

– Det har vært veldig rart for meg

«Norske Talenter»-dommer Adil er tilbake der han startet.

Adil Khan har muligens en ekstra grunn til å være spent på «Norske Talenter»-deltakernes vegne under kveldens finale. For fem år siden var han nemlig i akkurat samme situasjon som de ni finalistene, da han deltok i «Dansefeber».

– Det har vært veldig rart for meg. Det er bare fem år siden jeg stod akkurat her. Jeg husker at det var kø til den døra her borte, og de sa «kan nummer 3605 komme inn» – jeg hadde helt noia. Jeg startet her, sier Adil til tv2underholdning.no.

Se hele intervjuet med Adil i videovinduet. (Artikkelen fortsetter under videoen.)

Adils drømmejobb

Adil vant til slutt «Dansefeber», og etter suksess som både danser og skuespiller gikk altså veien til dommerjobb i årets sesong av «Norske Talenter».

– Det har vært fantastisk, jeg har fått lov til å reise rundt i Norge og oppleve talent. Det er for meg en drømmejobb å få lov til å bruke min ekspertise på dans, som er opparbeidet i 15 år, og få lov til å fortelle Norge hvordan dansere har det og å gi det mer dybde, det er for meg en stor ære.

– Litt lettet

I løpet av kvelden skal seerne bestemme hvem som går av med seieren og premien på en halv million kroner. Adil forteller at han ikke har den ringeste anelse om hvem vinneren kan bli.

– Det er masse bra talenter, og jeg gleder meg som resten av Norge. Jeg er også litt lettet for at jeg ikke har noenting jeg skulle ha sagt! Nå skal jeg ikke være med å stemme, og det er jeg sykt takknemlig for. Det kan være slitsomt.

Se hele intervjuet med Adil i vinduet litt lenger oppe i artikkelen. Flere nyheter fra «Norske Talenter» kan du lese på programmets nettsider.