ph2
ph2

Dette husker Paradise-deltakeren heller ingenting av...

Se hvordan det tar av siste kvelden før finalen.

Kommende onsdag løftes taket i «Paradise Hotel», dagen før vinneren av årets sesong skal kåres.

Deltakerne involveres denne kvelden i vill festing, klineseanser og sengekos man aldri før har sett maken til i norsk Paradise-sammenheng.

Det kan presseansvarlig i TV3, Øyvind Skovli, skrive under på.

– Ja, det er vel en av de lystigste kveldene dette, og det var ekstra god stemning, sier han til «God kveld Norge».

– Helt vilt

Deltaker Kim Hanssen forteller til «God kveld Norge» at han ikke husker stort fra kvelden grunnet stort alkoholinntak. Han husker imidlertid denne kvelden som en av de villeste.

– Jeg kan huske at det tok helt av, men jeg husker ikke detaljer. Det var ville tilstander, og jævlig artig. Men det ble mye alkohol, og jeg husker dessverre ikke stort fra den kvelden. Du kan jo tenke deg, etter 40 dager med festing, så går det litt i surr, sier han til «God kveld Norge».

– Men den kvelden var en av de villeste, legger han til.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

En av deltakerne som vender tilbake til hotellet for en siste fest, kan også fortelle at kvelden bydde på mye villskap.

ph5 copy
ph5 copy

– Det var uten tvil en av de villeste kveldene. Jeg husker at jeg selv klinte med flere, og endte kvelden med å sove utendørs. Folk sov overalt. Jeg tror ikke den ville festingen skyldtes at det var for mye alkohol, men derimot det at de fleste var der ene og alene for en heidundranes fest. Det var for de ikke lenger snakk om taktikk, og folk senket skuldrene. Jeg husker ikke så mye detaljer fra kvelden ... Annet enn at Mats dro ned buksa og shaket tissen, sier deltakeren lattermildt.

– Gikk ikke for langt

Flere av deltakerne havner i samme seng, og det er duket for en real klineseanse blant de involverte på soverommet. Skovli avslører foranledningen for den ville festaftenen:

– Her har jo deltakerne sjekket ut i hytt og pine, men onsdag kommer en del gamle deltakere tilbake, og de får mulighet til å more seg sammen hele gjengen. De hadde frie tøyler, og da ble det en særdeles lystig kveld, sier han.

– Det gikk ikke litt for langt?

– Nei, det synes jeg ikke. Her har du en gjeng med ungdommer som får muligheten til å hygge seg sammen, og jeg synes ikke det gikk for langt, sier han.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

ph55
ph55

De gamle vender tilbake til hotellet, denne gang som en jury som skal være med på å kåre årets vinner.

Les også: Full catfight i Paradise hotel