André Villas Boas. (Foto: CARL DE SOUZA/Afp)
André Villas Boas. (Foto: CARL DE SOUZA/Afp)
Premier League

Denne mannen skal ikke til Chelsea

Porto-direktøren er sikker på at laget får beholde trener André Villas-Boas.

Spekulasjonene rundt hvem som skal ta over jobben som manager i Chelsea er i full gang. Søndag fikk Carlo Ancelotti sparken rett etter at Chelsea hadde tapt sesongavslutningen mot Everton.

Profilerte navn som José Mourinho, Guus Hiddink og Marco van Basten har alle blitt linket til jobben. En av de aller heteste kandidatene til å ta over styringen på Stamford Bridge er Porto-trener André Villas-Boas.

Men det vil ikke Porto-direktøren, Pinta da Costa, ha noe av.

– Jeg forventer ikke at Villas-Boas skal forsvinne. Han kan kjøpes fri for 15 millioner euro, men jeg er helt overbevist om at han vil takke nei, dersom det kommer et tilbud, forteller da Costa ifølge Daily Mirror.

Villas-Boas har blitt den nye trenerkometen i europeisk fotball, etter han førte Porto til seier i liga, cup og Europaligaen. I den hjemlige serien tapte ikke Porto en eneste kamp. Den enorme suksessen har fått storklubbene til å følge nøye med på portugiseren.

Men direktør da Costa mener at den fantastiske sesongen bare har ført til at Villas-Boas har et enda sterke ønske om å bli i klubben.

– Villas-Boas er tett knyttet til Porto – spesielt etter en sesong som denne. For to dager siden fortalte han meg at han ikke trenger noen nye spillere hvis vi beholder de som er i troppen for øyeblikket.