Ninabeth nær (Foto: TV 2 hjelper deg)
Ninabeth nær (Foto: TV 2 hjelper deg)

Ninabeth har gått ned fem kilo siden februar

Har fått et avslappet forhold til livsstilsendringen: – Jeg føler meg mer vel, det henger ikke så mye over kanten på buksene.

Denne våren tar TV 2 hjelper deg opp kampen mot kiloene. Fire overvektige mennesker har testet ut fire forskjellige slankeprodukter, før de har fått prøve den virkelige harde slankemetoden: Livsstilsendring.

Ninabeth (46) er en av slankerne, hun var 165 cm høy og veier 78 kilo. Hun startet livsstilsendringen i midten av februar, etter å ha testet Caralluma-kuren.

Da Ninabeth veide seg i begynnelsen av mai viste det seg at hun hadde gått ned 5, 1 kg. Fettprosenten har dessuten gått fra 40,5 til 37,9. BMIen har i tillegg gått ned fra 28,1 til 26,2.

Les også: Slik gikk det da Ninabeth testet Caralluma: – Dette anbefaler jeg ingen

Blitt mer avslappet

Ninabeth synes livsstilsendringen går veldig greit.

– Jeg har et mer avslappet forhold til livsstilsendringen. Nå spiser jeg sjokolade på lørdager, og det går veldig greit, selv om familien spiser godteri også fredag. Det er for at det skal være normalt, for det er ikke normalt for meg å ikke spise noe godteri, sier Ninabeth.

Hun sier hun ikke har vært så flink til å trene, hun har hatt et lite opphold.

– Men jeg sykler og driver med annen trening.

Les også: Ninabeth liker ikke trening – men nå er det ingen kjære mor

Mannen ser hun har gått ned

Ninabeth sier hun føler seg mer vel nå enn før, og folk har lagt merke til at hun har gått ned.

– Mannen min sier han ser at jeg har gått ned i vekt, men jeg har ikke trengt å kjøpe nye klær. Jeg føler meg mer vel, det henger ikke så mye over kanten på buksene, sier Ninabeth.

Hun tror ikke det skal bli noe problem å opprettholde livsstilsendringen.

–Det har blitt en vane, og man ser for eksempel på varene med mindre fett på butikken. Man tenker litt automatisk på det. Jeg er ikke så fanatisk på kiloene, men det er det å vite at kroppen har mer godt av det den spiser nå, sier Ninabeth.

Trenger du vår hjelp? Tips TV 2 hjelper deg.

Følg oss på Facebook og Twitter