Wayne Rooney (Foto: Martin Rickett/Pa Photos)
Wayne Rooney (Foto: Martin Rickett/Pa Photos)

FA advarte Rooney etter Twitter-utbruddet

Voldstrusler falt ikke i god smak i fotballforbundet.

Se Manchester United-Blackpool på TV 2 PL HD 1, TV 2 Zebra og tv2sumo.no søndag fra kl. 15.00 (kampstart 17.00)

– Jeg legger deg i bakken i løpet av 10 sekunder. Håper du møter opp, hvis ikke vil jeg fortelle alle at du er livredd, din lille kødd. Jeg venter på deg.

Dette skrev Wayne Rooneysin Twitter-konto torsdag, som svar til et annet medlem på nettsiden, som blant annet hadde informert Rooney om sine intensjoner om å slå inn hodet hans med en golfkølle.

– Haha. Litt spøking, og så blir folk gale. Slapp av, folkens, skrev 25-åringen litt senere.

Manchester United-spissens krumspring blir ikke tatt godt imot i det engelske fotballforbundet. Ifølge The Guardian har FA henvendt seg skriftlig til Rooney for å minne ham på hans ansvar, og for å advare ham mot lignende oppførsel i fremtiden.

Ferguson forstår ikke Twitter
Dagen før gikk manager Alex Ferguson hardt ut mot nettsamfunnet.

– Jeg forstår det ikke, for å være ærlig. Jeg skjønner ikke hvordan noen kan bry seg om sånne ting, eller finne tid til å gjøre det. Herregud, det er en million ting du kan gjøre i livet ditt foruten det. Du kan gå på biblioteket og lese en bok, sa Ferguson til Sky Sports.

Undersøker bruken
Skotten påpekte at klubben nå muligens ønsker å gi spillerne restriksjoner på fremtidig bruk av Twitter.

– Det er virkelig bortkastet tid, men det ser ut til at det er en trend for tiden at alle skal gjøre det. Vi som klubb undersøker dette nå, fordi det kan oppstå visse problemstillinger knyttet til det, og det ønsker vi ikke, sa han.

Premier League i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk