MArthe Sveberg kjæreste
MArthe Sveberg kjæreste

– Nå er vi både forlovet og har kjøpt leilighet

Marthe Sveberg Bjørstad og kjæresten har blitt seriøse i ekspressfart.

Vanligvis er seerne vant til å se Marthe Sveberg Bjørstad som programleder for «Norske Talenter» og «Skal vi danse».

Nå trer dyktige Marthe inn i rollen som amors utsendte, når TV 2-programmet «Jakten på kjærligheten» sparker i gang sin åttende sesong.

Godt rustet som kirsten giftekniv

Marthe tror hun er godt rustet til å være Kirsten giftekniv på TV, særlig siden hun opplever den store kjærligheten privat med forloveden Håvard.

– Jeg tror jeg er bedre rustet til å være programleder for det programmet her nå, enn for eksempel for ett år siden for da hadde ikke jeg møtt kjæresten min. Når de snakker om hva de savner, så tenker jeg «Ja, og den personen finnes. Jeg skjønner at du savner det, og nå skal du få det».

Den skjønne programlederen har funnet lykken med musikeren Håvard Bjørshol, og hun kjenner seg igjen i ordene som blir brukt når bøndene letter på følelsene.

– Jeg blir nesten mer forelsket i Håvard av å snakke om følelser og kjærlighet med bøndene. Fordi når de sier at «jeg vil bare ha en som jeg kan våkne opp på morgenen og ta en kaffe med rundt frokostbordet uten å si noe, så er det sånn jeg har det og det er så koselig», forteller en entusiastisk Marthe til «God kveld Norge».

Ikke satt dato ennå

Forholdet mellom Marthe og Håvard har blitt seriøst i ekspressfart, og det synes energibomba Marthe bare er kult.

– Vi har vært sammen i elleve måneder, og nå er vi både forlovet og har kjøpt leilighet. Ja, det er fort, konkluderer hun med.

Ekspressfart eller ei, datoen for den store dagen er ikke satt ennå.

– Det blir til neste år igjen tror jeg. Det ble så mye som skjedde på en gang. Selv vi innså det. Men nå er jeg snart 33 år, og jeg føler at jeg ikke behøver et år på å bli kjent og gå på date. Vi kan finne ut om det er bra, og hvis det er det så kan vi bare være sammen. Det er jo det hyggeligste, sier Marthe.