Foran leiebilene_edited 1
Foran leiebilene_edited 1

Her kan du leie drømmebilen

De står på rekke og rad - og koster sannsynligvis mindre enn du tror. Se video:

- Leiebil blir jo fort den billigste versjonen av en eller annen småbil, helt uten motor og med null utstyr. Men for oss bilinteresserte bør det jo ikke være sånn. Og skal du til Dubai, bør du virkelig benytte anledningen til å kjøre noe gromt. Her kan du nemlig leie skikkelige drømmebiler, sier Kjetil Høye Sviland - Brooms redaksjonssjef og utegående reporter.

Til den kommende Broom-sesongen dro han til Dubai tidligere i vår for å lage innslag. I videoklippet under kan du se hvilke leiebiler han og TV-teamet kunne velge mellom. Her intervjuer Kjetil utleiesjefen hos German Rent A Car som har mye gromt til leie.

- Det å stå på en parkeringsplass med så vannvittige biler på rekke og rad er helt spesielt, forteller Sviland.

Ingen formue

- Det er bare å velge og vrake - og jeg tipper mange blir fristet til å tøye feriebudsjettet litt. For hva sier du om en BMW X6, Porsche Cayenne eller kanskje Aston Martin? Eller en helt unik Bentley GTC? Akkurat den hadde vi kjempelyst på - helt til vi så bagasjerommet. Et TV-team på tur må jo nødvendigvis ha med seg endel saker, så da ble det BMW X6 i stedet. Men for all del: Klager ikke akkurat over det, smiler Sviland.

- Og det koster ikke en formue?

- Nei, det er det som er så bra! For rundt 3000 kroner dagen får du for eksempel X6 eller Cayenne. Og for 9000 kan du få din egen Rolls-Royce med privatsjåfør.

I klippet får du se noen av modellene som var til rådighet, og høre litt om hva som er gjort for at bilene skal bli enda mer eksklusive enn de var fra før.

Del med dine Facebook-venner

Klikk på videovinduet under for å se klippet:

517431

SE OGSÅ: Lei bobil - få sportsbil på kjøpet

PS: Broom har premiere på TV 2 24. mai kl. 20.00.