RANET HJEMME: En familie på Romerike ble ranet i sitt eget hjem natt til mandag. (Foto: TV 2)
RANET HJEMME: En familie på Romerike ble ranet i sitt eget hjem natt til mandag. (Foto: TV 2)

Tre menn tatt etter brutalt hjemmeran på Romerike

Tre menn ble natt til mandag pågrepet og siktet i forbindelse med et brutalt hjemmeran som skjedde tidligere på natten på Kjeller på Romerike.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

De tre ble pågrepet på Grorud av Oslo-politiet etter at politiet på Romerike hadde varslet om antatte ranere som ifølge vitneobservasjoner kjørte en mørk Audi.

Grovt ran

Ifølge nettutgaven til Romerikes Blad betegner politiet saken som et grovt ran, og utbyttet skal være en «ikke ubetydelig sum».

Det var en familie på to voksne og en 15-åring hjemme i boligen da ranerne slo til ved midnatt. Familien driver ifølge politiet en forretning i Oslo.

– Vi fikk melding om saken klokken 00.52, sier operasjonsleder Petter Olausson i Romerike politidistrikt til NTB.

Tapet fast

Familiemedlemmene ble deretter tapet fast og kastet inn på et rom. De fikk varslet politiet da en av dem klarte å komme seg løs. Ingen skal ha blitt fysisk skadd under ranet.

De mistenkte ranerne ble pågrepet klokken 03.30.

Tidligere denne måneden ble en 61 år gammel mann slått med brekkjern og ranet av to personer i hjemmet sitt på Skjetten på Romerike. Mannen ble stripset og slått, og ranerne truet til seg penger. Politiet vil nå se på om det er noen sammenheng mellom ranene. (©NTB)