fergie
fergie
Premier League

Wenger og Ancelotti forsvarer Ferguson

Alex Ferguson har igjen havnet i trøbbel med fotballforbundet. Nå får United-manageren støtte fra uventet hold.

FA har tatt ut tiltale mot Sir Alex Ferguson igjen, men denne gangen risikerer United-manageren straff fordi han skrøt av dommer Howard Webb før oppgjøret mot Chelsea.

– Vi får den beste dommeren, det er ingen tvil om det, men det (en dårlig beslutning) er definitivt vår største frykt. Vi har de rette spillerne å gjøre det bra. Vi håper bare det er vår tur til å ha litt hell, sa Ferguson.

– I sjokk
Arsenal-manager Arsène Wenger og Chelsea-sjef Carlo Ancelotti tar Fergie i forsvar.

– FA var vel i sjokk. De er ikke vant til at han deler ut komplimenter, flirer Wenger, før han legger all spøk til side.

– Etter min mening har han rett til å mene dette. Jeg kan ikke se at det er noe stort problem å si at noen er dyktig. Jeg ville ikke ha tiltalt ham for det, sier Wenger, ifølge Sportinglife.

Carlo Ancelotti er ikke kjent for å være Fergusons største fan, men er kollegial overfor Ferguson i denne saken.

– Han snakket jo positivt om Howard Webb. Jeg tror ikke han gjorde det for å sette press på ham foran kampen. Jeg er overrasket over tiltalen, sier Ancelotti.

Forslag om ny regel
Arsène Wenger mener det vil være fordelaktig om man la om til et system der klubbene ikke visste hvilken dommer som var satt til å dømme før kamp.

– Jeg mener at man ikke skulle ha visst hvem som skulle dømme før kamp. Jeg tror også det er bedre om dommere får gå inn i hver kamp med et klart hode og fritt for press, sier Wenger videre, før han avslutter:

– Det vil holde alle unna trøbbel før en kamp.