tommy_champis (Foto: TV 2)
tommy_champis (Foto: TV 2)

Tommy vant Farmen 2011!

– Dette er en kickstart på resten av livet. Se det første intervjuet med Tommy her!

Tommy Rodahl (47) gikk søndag kveld av med seieren av «Farmen 2011» etter å ha slått Jan Rudi Bendiksen (27) i kunnskapsfinalen.

Se den avgjørende konkurransen nederst.

Det er bare noen minutter siden Tommy har gått seirende ut av konkurransen og han sliter litt med å forstå hva som egentlig har skjedd.

– Jeg har sagt at da vi dro inn på «Farmen» så var det som å gå inn i klesskapet og gå ut på baksiden og komme inn i eventyrverden også skal vi ut igjen etter at det er slutt, men jeg fortsatte inni enda en ny eventyrverden jeg. Dette er helt ubeskrivelig. Jeg fatter ikke hva som har skjedd enda, og det kommer til å ta lang tid før dette går opp for meg, sier Tommy like etter at seiren er et faktum.

Les også: Møt Farmen-vinneren Tommy på nettreff!

Se det aller første intervjuet med Tommy øverst i artikkelen!

– Jeg skal love deg at det blir mer enn én tåre

Tommy er nå eier av en splitter ny bil og en flunkende ny hytte. Tommy legger ikke skjul på at dette er en veldig spesiell følelse, men etter ti intense uker på «Farmen» er det en like stor seier å bare være i havn. Jeg fatter ikke hva som har skjedd enda, og det kommer til å ta lang tid før dette går opp for meg.

– Det som gjør det så spesielt er det følelsesmessige ved siden av det materielle. Det å ha gått gjennom hele dette her, og klart alt sammen og stå her som vinner... Det er ikke mulig å sette ord på det i dag. Det er langt forbi det der å ha vunnet to ting.

– Hva har vært det tøffeste?

– Det tøffeste har vært fraværet av de rundt deg som du er glad i. Å gå hver kveld å legge seg uten å kunne si god natt til de du elsker. Og ikke kunne fortelle til de som du vanligvis har rundt deg hva du har vært med på. Den litt tomme følelsen og det å mestre savnet har absolutt vært det tøffeste, mener Tommy.

finale
finale

Like etter seieren ringte Tommy hjem til kona for å fortelle den gode nyheten.

SE VIDEO: Her ringer Tommy hjem til kona etter seieren

– Det å ringe hjem etter dette var bare prikken over alle i-er. Jeg klarte å se for meg de der hjemme. Jeg gleder meg sånn til å holde rundt dem og prøve å dele litt av det jeg har vært med på, sier Tommy som klarte å holde tårene tilbake i seiersøyeblikket.

Se hele konkurransen og seiersøyeblikket i videoen nederst!

– Jeg klarte å holde tårene tilbake for det har ikke gått opp for meg hva som har skjedd. Det er eneste grunnen til at jeg ikke griner. I det øyeblikket jeg greier å ta det inn så skal jeg love deg at det blir mer enn én tåre ja, smiler Tommy.

– Jeg gleder meg så innmari til å komme hjem

Etter ti uker på «Farmen» og seieren i boks ser Tommy frem til å komme hjem til kone og barn.

– Det blir veldig spesielt i og med at jeg knapt nok vet hvor jeg bor for de har flytta mens jeg har vært her. Jeg kommer hjem til en helt ny situasjon. Jeg dro fra en verden og kommer hjem til en annen. Jeg gleder meg så innmari til å komme hjem nå.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

tomstaa
tomstaa

– Hva skal du si til barna da?

– Sånn skal jeg si, det var det! sier Tommy og viser fram et armbånd som det står sånn på som han lagde til datteren under oppholdet. Tommy har tidligere fortalt mer om armbåndene og utrykket i sin videodagbok da han var førstekjempe.

SE VIDEO: Farmen-Tommy: – Nå skal jeg si noe som er vanskelig

– Det er et utrykk vi har når man skal gjøre noe, og man får det gjort, så er det «sånn!»

– Hvordan tror du de der hjemme reagerer når de har tatt det inn over seg?

– Vi fikk en kickstart på resten av livet vårt

– Det er helt umulig å si, men det er klart at for oss betyr det mye i og med at vi er i den fasen vi er i livet. Vi startet alt på nytt nå og fikk en kickstart og en tjuvstart på resten av livet vårt. Det er en helt fantastisk følelse, sier Tommy og forklarer situasjonen litt nærmere:

– Jeg og kona har drevet næring langt til havs på ei lita øy i to tiår. På grunn av skolegang for ungene så har vi akkurat avviklet det vi har drevet med og flyttet fra alt vi har holdt på med lenge og begynner helt på nytt og står helt på bar bakke.

– Ikke har vi bil, ikke har vi egentlig et sted og bo og ikke hadde vi jobb noen av oss da jeg dro. Mye av dette ordnet seg i løpet av disse ukene kan du si. Det var mye som løsnet i løpet av noen hektiske minutter her nå ja, sier Tommy og ler.

Her vinner Tommy Farmen 2011: