Patrick Walker (Foto: Ness, Jan Kåre/Scanpix)
Patrick Walker (Foto: Ness, Jan Kåre/Scanpix)

Stor interesse for trenerjobben i Sandefjord

Sandefjord har startet jakten på Patrick Walkers erstatter. Vestfold-klubben har mottatt over 30 henvendelser.

To dager etter at Patrick Walker fikk beskjed om at han var uønsket i trenerstolen på Komplett.no Arena har Sandefjords sportslige leder, Arne Dokken, mottat over et titalls henvendelser.

- Vi har fått over 30 henvendelser fra agenter og trenere. Det er stor interesse for å trene Sandefjord og det er gledelig. Vi har fått henvendelser fra trenere uten kontrakt og trenere med pågående kontrakt, sier Arne Dokken til TV 2 Sporten.

Vil bruke tid
Patrick Walker tok over trenerjobben i klubben i 2008. Den gang fikk Tor Thodesen beskjed om å finne på noe annet etter en rekke svake resultater. Ansettelsen av Walker tok rundt fem uker.

- Vi stresser ikke med denne avgjørelsen, sier Dokken, før han utdyper

- Avgjørelsen kommer til å bli tatt i løpet av de neste tre ukene.

I samtaler på mandag
- Vi skal ha et møte i forbindelse med kampen mot Nybersund på mandag. Der vil vi diskutere ansettelsen av ny trener og stake ut veien videre. Det er et spørsmål om vi skal tenke langsiktig eller kortsiktig, sier Arne Dokken til TV 2 Sporten.

- Har dere konkrete navn på blokka?

- Jeg ønsker ikke å kommentere enkelpersoner. Vi må heller ikke glemme at Mikael Källström fortsatt er i klubben. Det er ingen automatikk i at vi ansetter noen utenforstående, sier Dokken til TV 2 Sporten.

Källström har vært Walkers assistent så langt denne sesongen.