AG Københavns Joachim Boldsen og Steinar Ege (Foto: Fisker, Claus/SCANPIX)
AG Københavns Joachim Boldsen og Steinar Ege (Foto: Fisker, Claus/SCANPIX)

Ege & co går for verdensrekord

AG København satser på å fylle Parken med 35 000 tilskuere til DM-finale i håndball.

Da AG København kvalifiserte seg til DM-finalen i håndball, bestemte den veldig ambisiøse klubbeieren Jesper «Kasi» Jensen for at han vil lage tidenes håndballfest.

Vil sette verdensrekord
Ifølge dansk BT så blar han opp tre millioner kroner for å leie Parken.

Målsettingen er å fylle tribunene med 35 000 tilskuere, noe som blir det største publikum på en håndballkamp noensinne.

Den nåværende rekorden er 30 925 i Arena Auf Schalke. Da var det Lemgo og Kiel som møttes i åpningskampen i Bundesliga i september 2004.

Nå ser det ut til at den rekorden kan bli slått når Steinar Ege & co tar imot Joachim Hykkeruds Bjerringbro-Silkeborg.

Enorm interesse
– Interessen har vært overveldende fra det sekund vi la ut billettene for salg. Vi blir kontaktet av Gud og hvermann fra hele landet, som ønsker å bli en del av verdens største håndballfest. Vi selger både VIP-plasser, sponsorplasser og vanlige billetter i et så stort tempo at det er så vidt vi klarer å følge med selv, sier direktør Søren Colding i en pressemelding.

I løpet av få timer var 20 000 billetter solgt. Nå har de stor tro på at det blir helt fullt når kampens spilles 21. mai.

– 20 000 solgte billetter er fantastisk på så kort tid, men det er også et tall som betyr at det er mange gode plasser igjen. Vi har en kjempejobb foran oss hvis vi skal slå verdensrekorden og fylle Parken. Vi er jo bare litt over halvveis, sier Colding.