Ian Holloway. (Foto: Martin Rickett/Pa Photos)
Ian Holloway. (Foto: Martin Rickett/Pa Photos)

– Vi møter ikke noe vanskeligere enn Tottenham og United borte

Ian Holloway mener to bortekamper i de tre siste rundene er en fordel for nedrykkstruede Blackpool.

Se Tottenham-Blackpool på TV 2 Premier League og TV 2 Sumo lørdag fra klokken 18.30.

Blackpools poeng etter 0-0-kampen mot Stoke lørdag holder Seasiders foreløpig over nedrykksstreken på 17.plass, á poeng med Wigan på direkte nedrykksplass. Med tre kamper igjen av Premier League-sesongen mener manager Ian Holloway at klubben har en fordel med to bortekamper.

Se intervjuet i videovinduet øverst!

– Alt ligger fortsatt i våre hender. Vi har vært blant bunn tre bare fem dager og vi har fortsatt tre kamper igjen. Poenget vi tok mot et veldig godt Stoke-lag var viktig. Nå må vi se hva vi kan gjøre ut av de siste to bortekampene våre. Jeg mener vi er bedre borte enn hjemme, og det må vi bevise. Vi møter ikke noe vanskeligere enn Tottenham og Manchester United borte, og hvis du ser på Uniteds resultat mot Arsenal, vil det sannsynligvis ikke bli avgjort før helt til siste slutt, sier Holloway.

Managaren mener at marginene er små med en så jevn og tett tabell.

– Jeg hadde elsket et par seire til. Jeg skulle ønske vi ikke var i denne situasjonen, men det er vi. Det er uansett en stor prestasjon, men vi må bare vente og se hvor vi er når sesongen er over. Målforskjellen kan bli avgjørende.

Kan du skape et vinnerlag? Spill Premier League-manager!
Premier League i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk