ØNSKET I PREMIER LEAGUE: Wesley Sneijder er her i duell med Alexis Sanchez. Begge er ønsket av Manchester United og Manchester City. (Foto: Antonio Calanni/Ap)
ØNSKET I PREMIER LEAGUE: Wesley Sneijder er her i duell med Alexis Sanchez. Begge er ønsket av Manchester United og Manchester City. (Foto: Antonio Calanni/Ap)

– Manchester City og United havner i budkrig om Sanchez og Sneijder

Manchester United må trolig belage seg på en budkrig mot erkerival Manchester City om tjenestene til Alexis Sanchez og Wesley Sneijder.

Manchester United planlegger et bud på rundt 180 millioner kroner for Udineses chilenske vingstjerne Sanchez – kun noen uker etter Manchester City bekreftet sin interesse for spilleren.

Samtidig ønsker City å spolere en eventuell overgang for Wesley Sneijder til Old Trafford, skriver The Daily Mail mandag.

– Vil spolere overgangen
Inter-stjernen får trolig en prislapp på rundt 350 millioner kroner – en pris megarike City ikke har noen problemer med å betale. Byrivalen til Old Trafford håper også på at Sneijders landslagskollega Nigel de Jong kan overtale midtbanespilleren til å gå til City fremfor United.

Udinese ønsker seg minst 300 millioner kroner i overgangssum for 22 år gamle Sanchez, som Uniteds speidere har fulgt siden kantspilleren var tenåring i chilenske Cobreloa.

Citys fotball administrator Brian Marwood har den siste tiden besøkt Italia tre ganger og hatt samtaler med Udinese om en mulig overgang for Sanchez.

Wesley Sneijder (Foto: GIUSEPPE CACACE/Afp)
Wesley Sneijder (Foto: GIUSEPPE CACACE/Afp)

Kan du skape et vinnerlag? Spill Premier League-manager!
Premier League i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk

– United leder jakten
Ifølge The Daily Mail er Manchester United foreløpig i førersetet med tanke på å kapre underskriftene til både Wesley Sneijder og Alexis Sanchez i sommer for en totalsum på om lag 550 millioner kroner.

Men Manchester City jobber hardt i kulissene for å overtale stjerneduoen til å signere for dem – og vil bruke sine finansielle muskler for å tilby Inter og Udinese en skyhøy overgangssum og spillerne en lønn de neppe kan si nei til for å få dem til City.