Cesc Fabregas (Foto: EDDIE KEOGH/Reuters)
Cesc Fabregas (Foto: EDDIE KEOGH/Reuters)

– Inter vurderer å selge Eto'o, Sneijder og Cesar for å kjøpe Fabregas

Inter planlegger å selge flere av sine stjerner for å skaffe penger til et megabud på Arsenal-kaptein Cesc Fabregas i sommer.

Den italienske sportsavisen Corriere dello Sport hevder fredag at tre av Inter største stjerner – Wesley Sneijder, Samuel Eto'o og keeper Julio Cesar – alle kan bli solgt ved sesongslutt.

LES OGSÅ: – Arsenal vurderer å selge Fabregas i sommer

Serie A-giganten vil bruke pengene fra salgene til et megabud på Arsenals kaptein Fabregas.

Ønsket av Barcelona
Den spanske landslagsspilleren har hyppig blitt koblet til sin gamleklubb Barcelona, men er ikke garantert en plass i Pep Guardiolas startoppstilling dersom han vender tilbake til Camp Nou.

Det har ført til at Inter nå har kastet seg inn i jakten på Fabregas, som vurderer et klubbskifte etter å seks sesonger uten troféer i London.

Inter har hatt en skuffende sesong under manager Leonardo. Klubben er åtte poeng bak serieleder AC Milan i Serie A og ble slått ut av Schalke 04 i Mesterligaens kvartfinale.

Samuel Eto'o, Wesley Sneijder og Goran Pandev (Foto: MICHAELA REHLE/Reuters)
Samuel Eto'o, Wesley Sneijder og Goran Pandev (Foto: MICHAELA REHLE/Reuters)

– Er Arsenal villig til å selge?
Inters midtbaneduo Dejan Stankovic og Esteban Cambiasso er til sammen 62 år gamle og Serie A-giganten vil hente Fabregas til San Siro for å starte en ny æra.

Ifølge italienske medier skal Inter være villig til å betale opp mot 500 millioner kroner for Fabregas – men det spørs likevel om Arsenal vil selge. Manager Arsene Wenger uttalte nemlig nylig at han ikke har planer om å selge spillere som er under kontrakt til sommeren.