farmenduo copy
farmenduo copy

Dette Farmen-frontalangrepet fikk du ikke se på TV

Tommy: – Jeg vil rydde Jan Rudi av veien.

I et klipp som «God kveld Norge» har fått tilgang fra råopptakene til «Farmen», er Tommy Rodahl meget klar i sin tale og ønsker både Siv Annie Bjørnvåg og Jan Rudi Bendiksen rett ut av konkurransen.

Det har nemlig vært et spill i kulissene på «Farmen». Siv prøvde å påvirke Synne til å velge en mann og hun er blitt sterkt kritisert av mange av de andre deltakerne for å bedrive skittent spill.

Tommy Rodahl har vært taus. Men det du ikke fikk se på TV i kveld, var at Tommy kom med en kraftsalve mot både Siv og nykommeren Jan Rudi Bendiksen.

– Fryder meg at hun frykter meg

– Alle som er her nå fortjener å komme til finaleuka. Bortsett fra Jan Rudi som er for tøff i trynet, og Siv som ikke har spilt med åpne kort og gått bak ryggen på folk. Hun har blant annet brukt masse energi på å få meg som førstekjempe. Det fryder meg at hun frykter å møte meg i en finaleuke. Jan Rudi håper jeg at jeg får ryddet av veien selv og så håper jeg resten kommer til finaleuka, sier Tommy Rodahl inne på gården.

– Tommy min største konkurrent

Til «God kveld Norge» har Jan Rudi Bendiksen tidligere røpet at Tommy var hans argeste konkurrent.

– Det var ingen jeg mislikte direkte på «Farmen». Men Tommy var min største konkurrent. På den måten var det han jeg ville ha ut av «Farmen». Hadde jeg møtt Tommy i finalen ville han vært den største utfordringen. Finalen dreier seg om kunnskap, og han var den mest allvitende der inne, sa Jan Rudi.

– Arrogant holdning

Tommy utdyper gjerne sin sterke kritikk av både Jan Rudi:

– Jeg synes ikke Jan Rudis inntreden på «Farmen» var ryddig nok. Han lot som han hadde vært med fra starten og det irriterte meg. Dessuten hadde han en arrogant holdning til kunnskap. Han påberopte seg rett og slett kunnskap han ikke hadde, sier Tommy.

– Ønsket du å få ham ut fordi han var en utfordrer og ikke hadde vært med lenge nok?

– Nei, fartstiden skulle ikke ha noe å si. Så grunnen var at vi hadde dårlig personlig kjemi. Vi likte ikke hverandre. Så greit var det, sier Tommy.

– Har aldri likt det forbanna gnålet om spillet

Tommy Rodahl har vært i heftig krangel med Sivs ektemann Ståle og valgte også ham til førstekjempe den uka han røk ut av «Farmen».

LES OGSÅ: – Tommy tror Farmen er en arbeidsleir under nazitiden!

Det har gjort at forholdet mellom Siv og ham har vært anstrengt. Han har ingen gode ting å si om hva hun gjorde der inne.

– Siv var manipulativ. Hun spilte ikke med åpne kort. Hun hadde en helt annen holdning enn resten av gruppa. Jeg likte det Morten Emil sa om dette: Seks dager samhold og en dag kamp. Og siste uka var det mann mot mann. Jeg har aldri likt det forbanna gnålet om at det var et spill. Eneste man oppnår med det er ufred, sier Tommy Rodahl.