Farmen siv
Farmen siv

Slik er Farmen-Sivs slue plan for å bli storbonde

– Siv skyr ikke skjiten engang for å komme til det målet hun ønsker.

Siv Annie Bjørnvåg ønsker å utnytte den avtalen hun har med Kim Sondre Krantz Hagen om at de skal velge hverandre til storbonde hvis de ryker ut av «Farmen». Men det hun gjør er ikke akkurat et tegn på at hun har en allianse med Kim Sondre. Hun prøver nemlig å påvirke storbonden Synne Bolstad til å velge Kim Sondre til førstekjempe slik at han blir slått ut og hun blir storbonde og får en gratisbillett til finaleuken.

– Gjorde meg irritert

– Siv har sagt til Synne at jeg er en veldig farlig konkurrent. At jeg er utrolig farlig på kunnskap. Derfor burde hun velge meg som førstekjempe slik at hun blir kvitt en stor konkurrent. Det er en og alene fordi Siv og jeg hadde en deal om at jeg skulle velge henne som storbonde hvis jeg røk ut. Men dette gjorde meg irritert. Dette var ikke en del av dealen, sier Kim Sondre Krantz Hagen inne på «Farmen»-gården.

– Gir ikke bort storpotten

– Det gavner jo meg hvis han ryker ut og velger meg til storbonde. Det hadde vært moro om Kim Sondre og jeg begge gikk til finaleuken. Men for meg er også han en stor, farlig konkurrent. Og så gode venner er vi ikke at jeg gir bort storpotten, sier Siv i kveldens «Farmen» og sikter til premièn som har en verdi på over en million kroner.

– Skyr ikke skjiten

Kim Sondre Krantz Hagen mener Siv gjør alt for å vinne spillet.

– Det bare forsterket mine tanker om hvor stor konkurranseperson hun er. Hun skyr ikke skjiten engang for å komme til det målet hun ønsker, sier Kim Sondre til «God kveld Norge».

– Ikke dårlig samvittighet

– Jeg har ikke noe dårlig samvittighet for det spillet jeg spilte. Alle spilte sitt spill på sin måte der inne, forklarer Siv til «God kveld Norge».

Tidligere denne uken har både hun og Kim Sondre understreket at alliansen mellom dem var blitt sterkt svekket etter at Kristin Glück Evensen røk ut av «Farmen»,

– Glad i hverandre som venner

Kim Sondre understreker at han er gode venner med Siv nå:

– Vi er voksene mennesker begge to, og alt som skjedde inne på gården skjedde der. Det betyr overhodet ingenting utenfor. Vi er veldig glad i hverandre som venner, og hun kaller meg lillebror, noe jeg synes er kjempe trivelig, smiler Kim Sondre Krantz Hagen.