NÆRT FORHOLD: Prins William hadde et nært forhold til sin populære mor
NÆRT FORHOLD: Prins William hadde et nært forhold til sin populære mor

Slik skal prins William hylle mamma

Diana blir ikke blir glemt på den store dagen.

Den første salmen som spilles i bryllupet i morgen er en hyllest til mamma, Prinsesse Diana.

Prins William har helt siden forlovelsen vist at han setter sin avdøde mor høyt, og at hun vil bli savnet på den store dagen.

Da forlovelsen ble offentliggjort, viste han stolt fram Dianas forlovelsesring på Kates finger.

artikkelen fortsetter under bildet

ring
ring

– Som dere ser, er det min mors forlovelsesring, så den er åpenbart veldig spesiell for meg. Det er min måte å sørge for at mamma ikke går glipp av det fantastiske som har skjedd, sa han den gangen.

Minnes mamma

Nå gjør han nok en gang noe for å involvere mamma på den store dagen. Ordene «Guide me, O thou Great Redeemer» ringte ut Dianas begravelse.

Det ble torsdag klart at paret har valgt den samme i sitt bryllup.

Også utgangsmarsjen har tilknytning til Williams mor. De har valgt den samme marsjen som Charles og Diana hadde i sitt bryllup, Crown Imperial av William Walton

Rørt

Paret har sagt at de er utrolig rørt over folkets engasjement og reaksjon på bryllupet.

I det offisielle bryllupsprogrammet har paret skrevet en personlig hilsen til alle som har støttet den siden forlovelsen.

«Vi er begge veldig glade for at dere er med oss i feiringen av det vi håper vil bli en av de lykkeligste dagene i vårt liv. Den hengivenheten så mange har vist oss siden forlovelsen har vært utrolig rørende, og den har beveget oss begge dypt. Vi vil gjerne takke alle hjerteligst for deres godhet. »

kate-william
kate-william
.