SYK: Michael Douglas får støtte fra kona Catherine Zeta Jones
SYK: Michael Douglas får støtte fra kona Catherine Zeta Jones

– Ble tvunget til å snakke om innleggelsen

Ektemannen Michael Douglas raser.

Catherine Zeta- Jones ble innlagt på mentalsykehuset Silver Hill Hospital i Conneticut tidligere denne måneden.

I ett år har Hollywood-stjernen støttet ektemannen Michael Douglas i den tøffe kampen mot kreftsykdommen, men nylig sa det stopp for 41-åringen. Hun innså at hun trengte hjelp, og valgte å skrive seg inn på psykriatisk klinikk.

Pasienter sladret

Nå forteller Douglas at kona var åpen om den psykiske lidelsen i ettertid fordi hun følte seg tvunget til det, skriver ekstrabladet.dk.

– Catherine ble innlagt for å få hjelp, og noen av de andre pasientene ringte og sladret til mediene. Da valgte hun å være åpen omkring det hele, og få det beste ut av situasjonen, forklarer den 66 år gamle filmstjernen i et intervju med ABC News.

Det er ingen tvil om at Douglas har hatt et tøft år.

– Min eldste sønn sitter i fengsel, min ekskone saksøker meg og så får jeg kreft. Derfor var det tøft for min kone å fortelle meg at hun var deprimert, påpeker han.

Har det bra nå

Skuespillerens sønn sitter bak lås og slå på grunn av narkotikahandel, og ekskona, Diandra, har saksøkt han for å få del i lønnsjekken fra filmen «Wall Street: Money Never Sleeps».

I samme intervju forteller Douglas at han nå er fullstendig kvitt kreftsykdommen, og at Zeta-Jones har det bra og er tilbake i arbeid.