Se Hangeland score da Fulham vant

Fulham avanserte til 9. plass etter tre poeng mot Bolton.

Brede Hangeland (Foto: Joe Giddens/Pa Photos)

Brede Hangeland scoret det ene målet da Fulham slo Bolton 3-0 og sikret London-laget tre viktige poeng i onsdagens utsatte kamp i Premier League.

Amerikaneren Clint Dempsey gjorde 1-0 etter et kvarter, og han økte til 2-0 tre minutter etter sidebytte. Brede Hangeland gjorde 3-0 da han headet et frispark fra Danny Murphy forbi Bolton-keeper Jussi Jääskeläinen etter 65 minutter.

Dermed har Fulham tatt et godt steg unna bunnstriden. Det er nå åtte poeng ned til Wigan på nedrykksplass med fire kamper igjen å spille. (©NTB)

Premier League i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk