PRESIDENTVALGET I USA 2008 BLIR FILM: Sarah Palin blir erstattet med Hollywoodstjerne (Foto: ROGER L. WOLLENBERG, © ep)
PRESIDENTVALGET I USA 2008 BLIR FILM: Sarah Palin blir erstattet med Hollywoodstjerne (Foto: ROGER L. WOLLENBERG, © ep)
palin moore
palin moore

Gjett hvem som skal spille henne i ny film

Og hvem får rollen som Obama?

Det er den kjente kjendisbloggeren Perez Hilton som i dag har lagt ut det første bildet fra den nye HBO filmen «Game Change» på sin hjemmeside.

For i filmen som skal omhandle presidentvalget i USA 2008 og gi et innblikk i hva som foregikk i kulissene under valget, er det ingen ringere enn selveste Julianne Moore som har fått rollen som Sarah Palin.

Spekulasjoner rundt rollene

– Vi vet at Sarah Palin ikke liker denne situasjonen, men Julianne Moore er en veldig respektert skuespillerinne, og vi får håpe at Sarah i det minste føler seg litt beæret over at en kvinne som Moore skal spille henne, skriver Perez Hilton på sin hjemmeside.

palin-moore
palin-moore

Hvem som skal spille president Obama er ikke fremdeles uvisst, men folk på nettet spekulerer nå i om det kan bli Will Smith som stikker av med rollen som den første mørkhudede presidenten i USA.

Stjerneregissør

Filmen «Game Change» frister ikke bare med gode skuespillernavn, men også en godt anerkjent regissør. Det er nemlig regissøren Jay Roach som står bak blant annet komediene om «Austin Powers» og «Meet the Fockers», som skal regissere filmen.