finn annonse (Foto: Faksimile fra finn.no)
finn annonse (Foto: Faksimile fra finn.no)

- På grunn av høy luftfuktighet begynner det nå å vokse mose INNI bilen!!!

Leiv Ove er en ærlig - og sinna - bilselger. Advarsel: Sterk ordbruk!

KJEMPEDYR OG KUL DRITTBIL SELGES HØYSTBYDENDE SNAREST!!

Slik innleder Leiv Ove fra Straume annonseteksten sin på finn.no. Nå skal han selge sin 2006-modell Hummer H3. Og der de fleste bilselgere skryter bilen sin opp i skyene, går Leiv Ove helt motsatt vei, Her er det rene ord for penga!

Må bort!

- Ja, men det er dessverre sånn virkeligheten er. Dette er virkelig en drittbil. Det har bare vært problemer med den og jeg orker ikke tanken på å ha den lenger. Den må bort, så fort som mulig, sier Leiv Ove til broom.no.

Og hva er problemet? Jo, det får vi raskt vite i annonsen. Dette skriver Leiv Ove:

For å se hele annonsen, klikk her:

Mye skjult rust

Bilen lekker som en sil, og det har den gjort siden den opplevde sin første regnbyge våren 2006, på tross av gjentatte forsøk på å reparere lekkasjen. Vannet som til stadighet dukker opp på dashbordet, kan brukes til å vaske med.

Den store vannmengden i flere av lyktene anses som gunstig på langturer eller ved turer i ørkenen, da vannet sikkert kan drikkes! Lyktene kan eventuelt gjøres om til guppy akvarium. Rundt de små lyktene er det store mengder rust, men dette bidrar bare til å gi et helhetlig inntrykk av bilen, da det er mye skjult rust!

Hentes av NAF eller Falken

På grunn av høy luftfuktighet begynner det nå å vokse mose INNI bilen!!! Kvalmefremkallende mugglukt i bilen gjør at kilometerstanden er gunstig lav, da bilen er umulig å kjøre på lange turer (lukter som en 30 år gammel ”yankee”). Den høye luftfuktigheten er derimot svært praktisk på en ”første date”, da bilens vinduer er fulle av dugg uansett.

Bilen kommer komplett med ferdig korroderte felger, noe som er praktisk ved terrengkjøring, da en slipper å bekymre seg for om de skulle bli oppskrapet og ødelagte. OBS: IKKE kjør langt fra allfarvei, da bilen stadig må forventes å hentes av NAF eller Falken.

Orker ikke skrive alt

Bilen kommer ikke med DVD spiller. Dette anses å være unødvendig ekstrautstyr siden det stadig dukker opp morsomme feilkoder fra det elektriske anlegget, grunnet fukt og korrosjon.

Bilen har vært på NAF test, denne kan eventuelt fremlegges, da jeg ikke orker å skrive alt som står der!

Bilen selges for gjenstående leasing, Kr.83000,- pluss forhandlers beskjedne påslag på ca Kr. 140000,- !!!!!

Da jeg IKKE synes bilen svarte til forventningene, gidder jeg ikke å betale Kr.140 000,- MERE for den, enn prislappen som sto på den i butikken!

Ring gjerne for en morsom bilprat.

Forbannet

- Ja, har det ringt noen, Leiv Ove?

- Jeg fikk faktisk en telefon i dag fra en mann som kunne være interessert. Men jeg vet ikke om han fortsatt er det etter å ha pratet med meg. Men jeg må selvfølgelig være ærlig når jeg selger den, kan ikke risikere at noen ender opp med å oppdage alle disse problemene etter at de har kjøpt bilen, sier Leiv Ove.

- Jeg er mildt sagt forbannet på selskapet som solgte bilen og føler meg utrolig dårlig behandlet. Derfor håper jeg dette også kan være litt til skrekk og advarsel, sier den ærlige selgeren.

Deprimerende lesning

- Men denne voldsomme vannlekkasjen, hva skyldes den?

- Det har kommet som følge av at bilen er bygget om til varebil og skal ha plass til "statskassa". Dermed har de ødelagt dreneringen fra soltaket og vips renner vannet inn. Og det skal jeg hilse og si har fått konsekvenser, på alt fra tepper til elektronikken. Som jeg skriver er NAF-testen mildt sagt deprimerende lesning. Jeg håper noen kanskje kan få bil ut av dette - jeg orker i alle fall ikke, avslutter Hummer-selgeren.

Les også: Hvis du synes en standard Hummer blir altfor puslete...

Del med facebookvenne dine