hudson (Foto: Splash News, © Ashleigh Harris)
hudson (Foto: Splash News, © Ashleigh Harris)

Kate Hudson forlover seg

– Det var veldig romantisk.

Kate Hudson og kjæresten Matt Bellamy har forlovet seg, melder Cover showbiz.

Kate venter barn med Muse-vokalisten Bellamy, og paret har vært sammen siden de traff hverandre på en musikkfestival i fjor sommer.

Kjærlighet ved første blikk

Det var da Hudson besøkte det amerikanske TV-showet «Today Show» i dag tidlig, etter at programleder Matt Lauer begynte ble nysgjerrig på den flotte diamantringen hun bar.

– Jeg har ikke egentlig annonsert det enda, jeg har bare ventet på at noen skulle legge merke til det, fortalte en lattermild Kate i programmet.

Venter barn sammen

Skuespilleren, som venter barn senere i år, ville ikke gi noen detaljer rundt bryllupet, men røpet at frieriet fant sted i New York for en uke siden. Hun beskrev hendelsen som «veldig romantisk», men ville ikke røpe noe mer.

Kate har den syv år gamle sønnen Ryder fra sitt forrige ekteskap med Black Crowes vokalist Chris Robinson, og hevder hun ikke lenger er veldig opptatt av å gifte seg.

hudsonryder (Foto: Fame Pictures, © TS)
hudsonryder (Foto: Fame Pictures, © TS)

Vil bare være lykkelig

– Jeg liker ikke å legge den slags press på forholdet. Jeg føler ikke det er nødvendig å gifte seg, har hun tidligere sagt.

– Jeg har allerede et barn og har vært gjennom en skilsmisse så ekteskap er ikke nødvendigvis det jeg higer etter. Jeg vil bare være lykkelig.