Undervannsrugby_02
Undervannsrugby_02

Undervannsunderholdning og legendarisk gjest

Innholdsrik meny - les hvem som kommer!

Denne uken får vi besøk i studio av selveste John Barnes - mannen som ble kåret til Årets Spiller i England i både 1988 og 1990, de foreløpig to siste sesongene Liverpool vant ligagull.

BarnesfraScanpix ( © Scanpix)
BarnesfraScanpix ( © Scanpix)

Fra sin posisjon på venstrekanten var han på 80- og 90-tallet blant Englands farligste og mest kreative fotballspillere, noe hans bragder med både Watford og Liverpool står som et bevis på.

Dribleferdigheter, langskudd og innlegg i øverste verdensklasse kombinert med enorm styrke, spenst og hurtighet gjorde Barnes til en spiller som kunne herje med hvem som helst.

Dette ble også bevist på den internasjonale scenen, da han i 1984 scoret kanskje tidenes engelske landslagsmål - mot selveste Brasil på Maracana.
(TV 2 tar ikke ansvar for innholdet på eksterne sider)

Vi gleder oss stort til å få besøk av en vaskeekte fotballegende!

Henrik prøver undervannsrugby

Kombinasjonen rugby og vann høres vanskelig nok ut i seg selv. Legg til at man ikke bare skal være i vannskorpen, men faktisk under vannoverflaten og du skjønner kjapt at dette er meget krevende saker.

Undervannsrugby_01
Undervannsrugby_01

Henrik tok på seg speedoen og dro til Lambertseter Bad for å få opplæring av Akkaren Undervannsrugbyklubb. Og det skulle tidlig vise seg at både regelverk og utførelse var alt annet enn enkelt for vår mann.

Se «Golden Goal» torsdag klokken 23:00 på TV2 Zebra og fredag klokken 23:20 på TV2

Les alt om «Golden Goal» her!

Se alle rekonstruksjonene fra sesong 2. Klikk her.

Har du noe du ønsker deg? Klikk her.

Vil du se andre ønskerepriser? Klikk her.

Mer innhold fra TV 2