Pardise Ole Christian
Pardise Ole Christian

Paradise-Ole Christian: – Gutter vil at jeg skal ha sex med damene deres

...og de tilbyr til og med penger.

Muskuløse Paradise-sjarmøren Ole Christian Løvold kan tjene opptil 15 000 kroner for å delta på fest på et utested. Han får altså betaling for å drikke alkohol. Men det stopper ikke der. Gutten fra sexhotellet har også blitt tilbudt penger for en litt spesiell type sex.

– Mye penger

– Altså, jeg har fått mailer av gutter som vil at jeg skal ha sex med damene deres. Jeg tar det ikke seriøst, men allikevel merker jeg at det er mange av disse forespørslene som er seriøse. Vi kunne sikkert ha fått mye penger for det, men det får være grenser, sier Ole Christian til «God kveld Norge»

Sammen med «Paradise Hotel»-kompisen Niklas Vindel tjener han godt på å reise rundt om i Norge på diverse utesteder for å drikke alkohol med gjestene.

Arbeidsledig

I kveld klokken 22:30 avslører gutta på «Showman» på TV Zebra at folk elsker å feste med Paradise-gutta.

– Jeg har for øyeblikket ingen ordentlig jobb, men man tjener faktisk veldig godt på å reise rundt på diverse utesteder og vise seg fram, sier Niklas til programlederen Håvard Lilleheie

Tjener godt

– Vanligvis ligger det på mellom 6000 og 15 000 kroner, og det er greie priser, selv om vi jo alltid prøver å presse dem litt opp, forteller Vindel i programmet

Allikevel kunne guttene fortelle til «God kveld Norge» at de hadde blitt tilbudt høyere summer enn dette.

– Det meste jeg har blitt tilbudt er 30 000 kroner, men da skal de jo ha hele pakken. Da er det stripping og så videre. Slike ting gjør jeg ikke, og hvert fall ikke på russeeventer. Jeg er blitt for gammel til sånt, forteller Niklas Vindel.

Paradise-gutta forklarer at de får tilbud om jobber via mail og på Facebook. Men har fortsatt ingen manager som sorterer i alle de forskjellige festtilbudene.