Linni graat 1024
Linni graat 1024

Linni frykter magesår

– Jeg har smertekramper.

Glamourmodellen og TV-stjernen Linni Meister skulle egentlig deltatt i «Showman» på TV 2 Zebra for to uker siden, men påsto at hun var blitt matforgiftet av Chicken Nuggets på McDonald`s. Men nå viser det seg at kyllingbitene sannsynligvis ikke var synderen. Linni frykter at det er et magesår.

– Legene tror kanskje at det er et magesår. Jeg må ta en test av avføringen eller en gastroundersøkelse, forklarer Linni Meister til «God kveld Norge».

– Venter på svar

Ved en gastroundersøkelse fører man en slange ned i magesekken. Om dette er nødvendig er enda ikke avgjort av legen.

– Jeg venter på et endelig svar, sier Linni som for øyeblikket ikke har smerter.

– Men jeg har hatt sterke smertekramper flere ganger i det siste. Det er ikke gøy. Det er smerter jeg ikke unner min verste fiende, sier Linni Meister som man kan se i serien «Linni» på TV 2 Bliss.

– Det ble bare verre og verre

Da hun måtte avlyse sin «Showman»-opptreden beskrev hun smertene svært nøye i sin blogg:

«Etter en times søvn våknet jeg nok en gang med grusomme kramper i magen. Tok to Paracet, gikk på do og så la jeg meg igjen. Det ble bare verre og verre, og til slutt kastet jeg så sinnssykt opp og måtte på do samtidig, og det er jo typisk tegn på matforgiftning», forklarte hun.

– Ikke smerter nå

Men nå undersøker legene om det er magesår og ikke matforgiftning.

– Men jeg har ikke smerter nå. Så jeg håper jeg er på bedringens vei. Jeg koser meg og har det gøy, sier Linni Meister som alltid er positiv.