showman
showman

«Paradise»-guttene drittlei kommentarene

– Nå er det bare blitt irriterende.

De to drammensguttene Niklas Vindel og Ole Christian Løvold har vært omdiskutert i media for å være store Drammens-patrioter. Nå slår de tilbake mot mediene og sier de er drittlei av disse kommentarene.

– Det har blitt så utrolig blåst opp. Jeg har jo bare bodd i drammen i to år, det er klart jeg trives der men jeg er jo ingen stor patriot allikevel, sier Ole Christian til «God kveld Norge».

Mye kritikk

Guttene har i den siste tiden fått mye kritikk. Blant annet har deres egen lokalavis Drammens Tidene tidligere skrevet en artikkel om disse to guttene. Denne artikkelen fikk kommentarfeltet til å koke av lesere som mente at Niklas og Ole Christian er en skam for byen.

En leser som kaller seg Jobas skriver følgende:

«Når de "reklamerer" sånn for hjembyen sin så ligger det i kortene at Drammen har ett "rææva" rykte. Tenk om folk fra Bærum drev på slik, eller kanskje noen fra Strømmen. De hadde blitt stemplet som idioter.. Men det er jo netopp det disse gutta er egentlig... jeg kan love deg de har stemplet byen nok en gang »

Slike kommentarer har gjort at det nå renner over for de to «Paradise»-deltakerne.

– For å si det sånn, ta deg en tur på byen i Drammen en helg, så skal jeg love deg at det hvert fall ikke er vi som ødelegger den byen der. Det er det nok mange andre som gjør, sier Ole Christian

Unødvendig

De to guttene er begge enige om at de synes klippingen i «Paradise Hotel» har mye av skylden for dette fokuset.

– Jeg skal innrømme at i starten synes jeg det var morsomt når de klippet inn sitatene rundt Drammen, men nå er det bare blitt irriterende. Jeg blir egentlig bare flau nå. De har brukt det samme sitatet, hvor jeg sitter i den samme trøya i to episoder, jeg synes det er temmelig unødvendig, forteller Løvold.

Niklas Vindel, som også deltok i fjorårets sesong, synes det er unødvendig at det har blitt så mye fokusert på dette.

– Jeg var jo med i fjor også, da var det ikke noe fokus på dette i det hele tatt. Nå snakker ikke folk om annet. Jeg synes det er rart at voksne mennesker tror på alt det de ser på TV, sier han

Lite damer

Niklas Vindel har tidligere fortalt til «God kveld Norge» at han ønsker seg kjæreste. Og selv om han nå nok engang er å se på TV-skjermen, har ikke dette hjulpet han i jakten på kjærligheten.

– Nei jeg har ikke fått meg kjæreste enda. Jeg vet ikke hva jeg gjør feil jeg, men noe må det jo være, sier han

I «Paradise Hotel» tidligere denne uken kom det også inn to nye kvinnelige deltagere. Da var Niklas raskt ute med å bedømme dem, og gi dem terningkast. Dette har flere jenter hengt seg opp i.

– Det har egentlig ikke vært noen negative kommentarer foreløpig, men det braste inn godt over 20 meldinger på Facebooken min av jenter som ville jeg skulle bedømme dem, Sier Niklas og ler

– Hvordan er drømmedama da?

– Hun er skal hvert fall ikke fra Drammen. Så lenge det er ei som godtar meg for den jeg er og som kan klare å roe meg ned, så spiller ikke egentlig resten så stor rolle, forteller Niklas.