Molinni
Molinni

X Factor-Mo: – Linni er for gammel for meg

– Jeg driver ikke med barnerov, sier Linni.

Den tidligere «X Factor»-deltageren Mo er litt vel åpenhjertig da han i kveld gjester «Showman» på TV 2 Zebra kl. 22.30. Ved siden av seg i sofaen har han nemlig glamourmodellen og TV-stjernen Linni Meister og når programleder Håvard Lilleheie kommer inn på at både hun og ham er single. Så svarer Mo:

– Hun er for gammel for meg!

Linni gisper, Håvard roper «Ååååh» og hele salen klapper entusiatisk for det svært lite diskrete svaret til Mo.

– Sånne ting kan du tenke om en dame. Men aldri si det, konkluderer programleder Håvard Lilleheie i «Showman».

– Typisk meg

Etter programmet er ferdig innspilt forklarer Mo seg for «God kveld Norge»:

– Det er veldig typisk meg å si slike ting. Det bare ploppet ut av meg. En klassisk Mo, sier Mohamed «Mo» Abdi Farah og ler.

– Driver ikke med barnerov

Linni tar avvisningen med godt humør.

– Jeg har hørt hele livet at jeg er for ung. Så det er sykt å høre at jeg er for gammel når jeg er 25 år. Herregud! Men det var morsomt da, sier Linni Meister.

– Men hadde Mo vært noe for deg?

– Nei, jeg driver ikke med barnerov, sier Linni og understreker at Mo ikke kalte henne gammel.

– Han sa bare for gammel for meg. Jeg er jo for eksempel for ung for programleder Håvard Lilleheie, fleiper Linni om «Showman»s humoristiske programleder.

Mo er en «HotFreak»

Men om Linni ikke er den rette for Mo så har han en rekke andre damer som liker ham og det har ført til et hett navn på russelua. Mo er nemlig russ i år.

– Min første singel heter jo «Dance like a freak» og Hamar synes jeg er Hot, så derfor fikk jeg navnet «HotFreak», sier han.

Null russefyll for Mo

Det er en kjent sak at russen i Norge ofte hygger seg med mye alkohol, rampestreker og seksuelle aktiviteter. Dette har ikke Mo tid til

– Det blir mye jobbing i studio så jeg får dessverre ikke vært med på så mye russeaktiviteter. Det kjedeligste er at vi ikke har russebusser i Hamar. Men jeg skal dele ut masse russekort til alle barna som spør. Det gleder jeg meg til, sier han.

– Russeknuter?

Men de populære russeknutene, eller rampestrekene som de også blir kalt, det skal ikke Mo gjøre. For det vet han ikke egentlig helt hva er.

– Russeknuter? Er det slike ting jeg skal knyte i lue. Det blir nok ikke mye av det, men nå har jeg jo faktisk fått meg lue. Kanskje jeg burde prøve litt allikevel?