alohan (Foto: DAVID MCKNEW, © JR)
alohan (Foto: DAVID MCKNEW, © JR)

Slik kan Lindsay Lohan slippe fengselsstraff

Stjerneadvokatene har funnet oppskriften.

Sist uke ble Lindsay Lohan arrestert under sin egen rettshøring, fengslet for så å bli sluppet fri igjen – alt i løpet av bare noen timer.

Akkurat nå jobber hennes stjerneadvokater på spreng med en anke for å holde henne unna fengsel de resterende 120 dagene hun er idømt, men ifølge en talsperson fra Los Angeles Sheriffdepartment kan det virke usannsynlig at Lohan i det hele tatt trenger å gå tilbake til fengsel.

Lindsay ble i utgangspunktet fengslet for å ha brutt prøveløslatelsen, samt for å ha stjålet et halskjede til en verdi av 2500 dollar.

Fengslene er fulle!

Selv om "Lilo" har blitt funnet skyldig i å bryte prøveløslatelsen sin, er det på grunn av "overbefolkning" i fengselet sannsynlig at hun bare vil måtte bli i fengsel et par timer, snarere enn et par dager.

Steve Whitmore, Sherrifdepartementets offisielle talsmann forteller at Lindsay kanskje bare må avtjene noen timer i fengsel. Om Lindsay melder seg til fengeselstjeneste en helg, vil kapasiteten være mer eller mindre sprengt – og Lohan slipper svært billig unna, kanskje bare med noen timer.

Det legges i midlertidig/imidlertid stor vekt på at det ikke er de fulle fengslene, men Lindsays gode oppførsel som ligger til grunne for den mulige "frifinnelsen".

God oppførsel hjelper på

– Dommer reduseres drastisk for innsatte om de etterfølger alle regler som blir lagt på dem. Miss Lohan har alltid vært en god innsatt mens hun har vært fengslet. Hun har vært svært samarbeidsnettet, og vi har slett ikke hatt noen problemer med henne, kan Whitmore fortelle kjendisbloggen perezhilton.

Slik kan det altså gå, selv om en både har stjålet og brutt prøveløslatelsesvilkårene sine.

En gladnyhet er det i alle fall for dem som ønsker å se mer av Lohan i kommende filmer. Mindre tid i fengsel betyr nødvendigvis mer tid på filmsettet.